Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.956
- Поени од реакции
- 66.088
Засега hydration break најинтересен дел од натпреварот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги разбуди изгледа паузата.Засега hydration break најинтересен дел од натпреварот.
И Пенелопе Круз.Засега hydration break најинтересен дел од натпреварот.

MementoШо му е филмот на Олмо со бојата на коса?
Немој да ми кажеш дека сега го долови овој факт...Кој неодамна рече Доку во акција тргнува како Робен, а завршува како Гарначо![]()

Јас сркам пропаганда за кликови, ти не? Дечко, Трамп ти кажа пред некој ден како оди тоа. Замисли да не е ваков каков што е човеков (фалбаџија), НЕМАШЕ ДА КАЖИ НИКОГАШ (да се пофали). И вие овде ќе ми викавте хехехехехе се спрема нешто, игра се игра хехехех Трамп се јавил... И што ми докажа со скриншотов? Не се 22, 19.3 се. Јак кур. Пак се најфаворизирани. Да не играа олку чисто случајно???Апсолутно неточна информација што со 4 клика можеш лесно и сам да ја провериш, ама џабе, пошто си машката Бијонс цел живот сркаш пропаганда наменета за ботови како тебе, perfect target audience, знае алгоритмот кај да пушта вакви глупости.
Пред 12-13 години квичеше у нба темата дека се местело во нба за лекоњ да освојува титули, еве 2026 сме ти уште квичиш, овој пат за Меси и Аргентина.
![]()