СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Аргентина

Гласови: 0 0,0%
  • Шпанија

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    0
  • Гласањето е завршено на .
Игра Белгија и се решил вафли да јаде коментаторот.
Автоматски споено мислење:

Време беше да примат гол биковиве.

Последно уредено:
Добар гол даде Белгија.

Шо му е филмот на Олмо со бојата на коса?

Одлично прво полувреме, најдобра игра на Шпанија на првенствово до сега можеби (ок, ајде со Саудиска Арабија беа ок исто, ама квалитетот на противникот..)
Од друга страна секоја чест за Белгија како се поставени, многу интелигентна тактика, а и добро ја одработуваат до сега...

Апсолутно неточна информација што со 4 клика можеш лесно и сам да ја провериш, ама џабе, пошто си машката Бијонс цел живот сркаш пропаганда наменета за ботови како тебе, perfect target audience, знае алгоритмот кај да пушта вакви глупости.

Пред 12-13 години квичеше у нба темата дека се местело во нба за лекоњ да освојува титули, еве 2026 сме ти уште квичиш, овој пат за Меси и Аргентина.

image.png
Јас сркам пропаганда за кликови, ти не? Дечко, Трамп ти кажа пред некој ден како оди тоа. Замисли да не е ваков каков што е човеков (фалбаџија), НЕМАШЕ ДА КАЖИ НИКОГАШ (да се пофали). И вие овде ќе ми викавте хехехехехе се спрема нешто, игра се игра хехехех Трамп се јавил... И што ми докажа со скриншотов? Не се 22, 19.3 се. Јак кур. Пак се најфаворизирани. Да не играа олку чисто случајно???

За НБА темата да не сум грешка нешто? Еве 10 години покасно истото ти го тврдам, дека околу него се прават тимови за да му се зголемат шансите. Да не случајно е грешка ова?
+1300 слободни имаше Лејкерс фрлено во споредба со колку им фрлиле нив. +1300. АЛО? во сезона и пол или две, не памтам добро.
Вториот на листата +370 имаше.

Ти живееш во заблуда дека фер е светот, и се е случајно, иако имаш 100 Епстајни, Трамповци, Овербовци итн...

Back
На врв Bottom