Ska Maniac
Бараба
ШтетаНе сум ниту имал такви аспирации и намери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ШтетаНе сум ниту имал такви аспирации и намери.
Мене како што вчера пиша членот @мкд владе мене други квалитети ме интересираат кај дамите, јас не сум како другите мажи да прво гледам гради и задник. А нокти не ми се многу важни.
А пак овие форумџиите баш ќе гледаат во бојата на лакот на ноктите на рацете и нозете дали се исти, не ги многу тоа интересира.
Автоматски споено мислење:
Повеќето форумџии не ги интересираат фризурата и ноктите, тие гледаат во други атрибути.
Не сум јас во таа група, пишав вчера.

Ќе те фати во тесно, со сарказам ќе те збрише, после нејзиниот збор никој не смее да и пише.А и без разлика на интелегенцијата.

Добро.Ќе те фати во тесно, со сарказам ќе те збрише, после нејзиниот збор никој не смее да и пише.
Песничка за young daddy или dadi како и да е.![]()
ниту знаат дека бојата на лакот на ноктите на прстите на рацете треба за биде ист и на прстите на нозете или барем приближна нијанса!![]()
Da, to e stvarno mnogu bitno da se znae, ako si pederИ на ваков фустан реално фатена треба да е косата.
Ништо не знаат драга Бијонс, ништо.

Која е оваа Маја Г ?
https://www.crnobelo.com/intervju/p...300-za-set-na-granica-chekavme-samo-15-minuti
Животиште. Не е сапун да се троши…
Зашто баш Бијонс да ти каже ?Na mila bi i go nategnal na simpo dushekov so go imam
Прегледај го приврзокот 482449Прегледај го приврзокот 482450Прегледај го приврзокот 482451Прегледај го приврзокот 482452
Ps- bijojs da mi kaze za stapalava dali proagjaat
Зашто баш Бијонс да ти каже ?
Ортопед е или кондураџија

Poso im gi komentirase stapalata i prstite od nozete na objavenive tukaЗашто баш Бијонс да ти каже ?
Ортопед е или кондураџија ?
Знае биџи кај да гледаДека таа објавуваше во темите за стопала.![]()

Де па ти..!Poso im gi komentirase stapalata i prstite od nozete na objavenive tuka

...пПрегледај го приврзокот 482452Na mila bi i go nategnal na simpo dushekov so go imam
Прегледај го приврзокот 482449Прегледај го приврзокот 482450Прегледај го приврзокот 482451
Ps- bijojs da mi kaze za stapalava dali proagjaat

Девојчето има перфектна насмевка, не се акај....пПрегледај го приврзокот 482452
... проаѓаат стапалата, ама насмевката не проаѓа, мускулите на горната усна се пресилни при насмевка, што ја повлекува усната повисоко нагоре и испаѓа гингивата долга колку забите и не е пријатно за гледање!
Прегледај го приврзокот 482537
Ben Dahlhaus