Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Мене како што вчера пиша членот @мкд владе мене други квалитети ме интересираат кај дамите, јас не сум како другите мажи да прво гледам гради и задник. А нокти не ми се многу важни.
А пак овие форумџиите баш ќе гледаат во бојата на лакот на ноктите на рацете и нозете дали се исти, не ги многу тоа интересира. ;)
Автоматски споено мислење:

Повеќето форумџии не ги интересираат фризурата и ноктите, тие гледаат во други атрибути. :pos:
Не сум јас во таа група, пишав вчера.
1783618340370.gif

А и без разлика на интелегенцијата.
Ќе те фати во тесно, со сарказам ќе те збрише, после нејзиниот збор никој не смее да и пише. :D

Песничка за young daddy или dadi како и да е. :D

Ќе те фати во тесно, со сарказам ќе те збрише, после нејзиниот збор никој не смее да и пише. :D

Песничка за young daddy или dadi како и да е. :D
Добро.

ниту знаат дека бојата на лакот на ноктите на прстите на рацете треба за биде ист и на прстите на нозете или барем приближна нијанса! :cautious:

И на ваков фустан реално фатена треба да е косата. :D

Ништо не знаат драга Бијонс, ништо.
Da, to e stvarno mnogu bitno da se znae, ako si peder :toe:

ohh-i-under.gif

...пПрегледај го приврзокот 482452

... проаѓаат стапалата, ама насмевката не проаѓа, мускулите на горната усна се пресилни при насмевка, што ја повлекува усната повисоко нагоре и испаѓа гингивата долга колку забите и не е пријатно за гледање! :D

1588471c19060416c6eb1ad4d13d6d08.jpg
Ben Dahlhaus

Последно уредено:
...пПрегледај го приврзокот 482452

... проаѓаат стапалата, ама насмевката не проаѓа, мускулите на горната усна се пресилни при насмевка, што ја повлекува усната повисоко нагоре и испаѓа гингивата долга колку забите и не е пријатно за гледање! :D

Прегледај го приврзокот 482537
Ben Dahlhaus
Девојчето има перфектна насмевка, не се акај.

Back
На врв Bottom