СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    103
Толерирав што толерирав, доста е. Од сега па до крајот на светското кој ќе постира на темава теории на заговор ќе биде баниран од истата.

Дали ова важи и за секое спомнување на Филе?

Ска Петардос, добар си? До толку си удрен да незнаеш да прогуглаш 2014 каде биле ради Уницеф?
Нај искрено те прашувам добар ли си? :ROFLMAO:

До толку ли дно избуши да неможеш реалноста да ја прифтиш бе другар?
Факт е дека Роналдо никад ништо посебно не бил на турнири за Португалија. 80% головите му се во квалификации против треторазредни екипи.
Еуро 16 има само 2 гола против Унгарија за да фати 3-то место тогаш првпат на Европско за пролаз понатаму и се разбира 1 гол против Велс.
Финалето се повреди после 15 минути, практично играат како тим без него што не ти е јасно?
Лига Нации го сметаш за голем турнир? Никаде нема МВП освоено ниту играч на турнир. Споредуваш мравка со ајкула.

Ај ќе го разберам Параглајдер и Рикен немаат отворено вести за Негреира од 2022ра и не сваќаат дека нема ништо веќе освен што ги влечат на судови за изјави, ама ти бе? Толку си несмасен да видиш кој што како има врски ако толку си се фатил за теории на заговор и Израел. Аууу дај престанете да се бодете.
Фан на Реал збори за неправди, зини земјо голтни ме. Сите Лига Шампиони од 2014 па навака имаш гол со офсајди и пролаз понатаму со офсајди.

Ако Барса била толку туркана и Меси немаше на 5 да останат и 12 години ништо да не освојат.
Болен народ, комплекси до плафон има напукано Меси. Се договорија Дибу и Коло Муани 123 минута да му ја фати зицер ебате точаците.
Ниту Уругвај успеа да се пласира да игра против нив, ниту Португалија можеше група да доминира да игра четврт со Аргентина ниту Бразил направи нешто за да се сретне со нив. Каде ви е паметот само размислувам со муабетиве за ждребов.

Го знаеш иначе дечково што снима реклами за Израел и збори на нивниот јазик?

Последно уредено:
Тоа доволно кажува,да бил форсиран ќе освоеше и 2014 Светско и Копа Америка тие години.Му ветиле да се врати од пензија :pos::pos:
Баш сакам да освои и годинава со сумљив пенал во 119та минута,мислам дека светов ќе изгуби 20% од популацијата од мака од вакви како тебе и уште неколку пациенти :D
Ти сигурно не спиеш и се молиш да освои, не дај боже да испадне со секташите масовно самоубиство ќе направите.
Иначе пенали џабе му судат кога ги промашува, нека даде некој со рака подобро.

Ти сигурно не спиеш и се молиш да освои, не дај боже да испадне со секташите масовно самоубиство ќе направите.
Иначе пенали џабе му судат кога ги промашува, нека даде некој со рака подобро.
World Cup Kiss GIF

Ич да не му ја мислиш брат. Него мислете му ја вие ако освои по втор пат...

Абе ќерката на Џани Инфантино голем фан на Мароко била, за вечер штимана е, а експерти?

Цели држави упропастија, ставаат санкции, примаат бегалци и што ли уште не, заверено од НАЈГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЧАРИ во истите држави, иако знаат дека оди на штета на државата, ЗАТОА ШТО ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО.

И сеа доаѓа Стефче Коби и вика како било можно да се фаворизира некој, демек ќе му кажел некој на Лексие фаворизирај го овај или онај. Фудбалов е театар споредено со секојдневниве ситуации.

Еве јас ќе те прашам @Stefan-kobe
Дали тоа што му беше дозволено да шутира онаков слободен во 85та минута Е ВО РЕД СПОРЕД ТЕБЕ и СЛУЧАЈНОСТ? Ни малку сомнеж немаш за потурнување од судиите? Кој друг шутирал онака еве кажи ми? Тоа што му се качи од назад на лист во прво коло, исто случајно е протолкувано за НИКАКОВ картон. Така? Имаше минимум 2 недосудени жолти картони против Египет. И сеа муабетов кој ќе ти е? Демек јак кур еден жолт картон не ја решава утакмицата. Или ете тој од Капе Верде одбрани? Или судијата не даде црвен оти така протолкувал? Минатото првенство со Холандија требаше да ти се отворат очите. Тоа ако не ти ги отворило, сигурно нема 2 поста овде да ти ги отворат.
Еве кажи ми што сакаш да видиш ти на утакмица, за да речиш ДА, ги туркаат со сила? Онака од добро стоење да им свирни пенал? Или Салах да нареди 2-3 и да си ја стегни в гол? Па ова и во Велгошти го нема. Ако дадеше гол Египет пример во 91ва, можда и ќе поминеше. Не се утакмициве во целост местени како 3та лига Југ 3 за 3 кога ќе играат. Ене онака, може пенал ама и не мора, на спротивната страна може фаул, да може. И наместо шансиве да се 75-25 за аргентина, ќе бидат 90-10.

Колина е дел од ФИФА, така да и тој е дел од оваа голема завера. :ROFLMAO:
И Трамп пред да го дознаеме дека го има у Епштајн фајловите беше светец.
Автоматски споено мислење:

не можам да разберам зошто моментално е тоа толку контроверзна тема на форумов.
Затоа што се работи за неоспорливиот бог Меси од Аргентина и божјиот, небесен еврејски народ. Кога се работеше за Јувентус и Барселона, за некои шпански и итаљански цигани тогаш е нормално 20 години после скандалот да се отвара темата пак.
Врие форумов од двојни стандарди.

Цели држави упропастија, ставаат санкции, примаат бегалци и што ли уште не, заверено од НАЈГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЧАРИ во истите држави, иако знаат дека оди на штета на државата, ЗАТОА ШТО ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО.

И сеа доаѓа Стефче Коби и вика како било можно да се фаворизира некој, демек ќе му кажел некој на Лексие фаворизирај го овај или онај. Фудбалов е театар споредено со секојдневниве ситуации.

Еве јас ќе те прашам @Stefan-kobe
Дали тоа што му беше дозволено да шутира онаков слободен во 85та минута Е ВО РЕД СПОРЕД ТЕБЕ и СЛУЧАЈНОСТ? Ни малку сомнеж немаш за потурнување од судиите? Кој друг шутирал онака еве кажи ми? Тоа што му се качи од назад на лист во прво коло, исто случајно е протолкувано за НИКАКОВ картон. Така? Имаше минимум 2 недосудени жолти картони против Египет. И сеа муабетов кој ќе ти е? Демек јак кур еден жолт картон не ја решава утакмицата. Или ете тој од Капе Верде одбрани? Или судијата не даде црвен оти така протолкувал? Минатото првенство со Холандија требаше да ти се отворат очите. Тоа ако не ти ги отворило, сигурно нема 2 поста овде да ти ги отворат.
Еве кажи ми што сакаш да видиш ти на утакмица, за да речиш ДА, ги туркаат со сила? Онака од добро стоење да им свирни пенал? Или Салах да нареди 2-3 и да си ја стегни в гол? Па ова и во Велгошти го нема. Ако дадеше гол Египет пример во 91ва, можда и ќе поминеше. Не се утакмициве во целост местени како 3та лига Југ 3 за 3 кога ќе играат. Ене онака, може пенал ама и не мора, на спротивната страна може фаул, да може. И наместо шансиве да се 75-25 за аргентина, ќе бидат 90-10.
Друже дечко ти лактови маваше и доби 3 меча бан одкој само 1 му беше на крај за квалификации каде што Португалија ги прегази без Роналдо.
Свесен си дека несмееше првите 2 утакмици да ги игра на светсково? Свесен ли си дека Португалија 1ви во група ќе беа без него.
По некоја логика Џани ти го зачука во шупче што ви го пушти во тимот предвреме?:pos:
Тактички било сигурно да го саботира тимот, ја не гледам друго објаснение.

Истите тие стартови и Бернардо ги направи и многу други не се санкционираа. Трент што ја изведе корната набрзина плачеа ли Барса дека не се наместија одбрана? Начо од Реал има таков брз слободен изведено џабе беше плачење голот беше признат. Престани да се брукаш.
Тебе ќе те прашува судијата ако свирнал што ќе мисли Ска на форум дали ја извел брзо или не ебате. Му се може, проба и не му успеа.
Тоа со Холандија престани да гледаш фудбал на реелс и отвори ја целата акција и процени сам зашто ја фати со рака.
Многу картони за Египет не досуди и многу стартови на Аргентина ги прости ти на тие се фаќаш а друго нешто да кажеш знаеш?

Португалија кога краде тогаш се е океј со светот нели? Реал цела Лига Шампиони ја има покрадено ниту има нешто официјално за првите 5 титули што ги имаат освоено. Значи тоа време имало слики од дерби Јунајтед и Сити ама немало ништо за првите 5 по ред титули на Реал? Ај тоа ќе речеш далечна историја е кур ме заболе ама понова историја бе со сила слеп се праиш? Дали гледаш некој да плаче константно како тебе?
Да ве ебе и Овербо и Кунташе куч во шупак, никој од тука ги нема гледано 2 утакмици со Челзи 2009 затоа вака прдите. Од 2014 па навака си имаш снимки во 4К резолуција на Реал со какви офсајди освојувале. Веќе Роналдо под лупа е и неговите успеси, не се секирај ти објаснувај се до утре и барај теории на заговор. Победникот во непостоечката дебата одамна е познат.
Секој играч сегашен па и бивши на Реал, па до професионални играчи низ Европа и светот па и до тренери се изјасниле кој би избрале помеѓу нив двајца.
Престани да се брукаш само, срамота е веќе 2026та година е.

5 финалиња ги изгуби тогаш рамно ти беше, кога успеа да тепа тогаш наместено е. Барем некој стига до финале......

Ска Петардос, добар си? До толку си удрен да незнаеш да прогуглаш 2014 каде биле ради Уницеф?
Нај искрено те прашувам добар ли си? :ROFLMAO:

До толку ли дно избуши да неможеш реалноста да ја прифтиш бе другар?
Факт е дека Роналдо никад ништо посебно не бил на турнири за Португалија. 80% головите му се во квалификации против треторазредни екипи.
Еуро 16 има само 2 гола против Унгарија за да фати 3-то место тогаш првпат на Европско за пролаз понатаму и се разбира 1 гол против Велс.
Финалето се повреди после 15 минути, практично играат како тим без него што не ти е јасно?
Лига Нации го сметаш за голем турнир? Никаде нема МВП освоено ниту играч на турнир. Споредуваш мравка со ајкула.

Ај ќе го разберам Параглајдер и Рикен немаат отворено вести за Негреира од 2022ра и не сваќаат дека нема ништо веќе освен што ги влечат на судови за изјави, ама ти бе? Толку си несмасен да видиш кој што како има врски ако толку си се фатил за теории на заговор и Израел. Аууу дај престанете да се бодете.
Фан на Реал збори за неправди, зини земјо голтни ме. Сите Лига Шампиони од 2014 па навака имаш гол со офсајди и пролаз понатаму со офсајди.

Ако Барса била толку туркана и Меси немаше на 5 да останат и 12 години ништо да не освојат.
Болен народ, комплекси до плафон има напукано Меси. Се договорија Дибу и Коло Муани 123 минута да му ја фати зицер ебате точаците.
Ниту Уругвај успеа да се пласира да игра против нив, ниту Португалија можеше група да доминира да игра четврт со Аргентина ниту Бразил направи нешто за да се сретне со нив. Каде ви е паметот само размислувам со муабетиве за ждребов.

Го знаеш иначе дечково што снима реклами за Израел и збори на нивниот јазик?

Каде биле бе ќор шизо ?

Којкур ми го спомињаш Роналдно кога темата е Меси и Аргентина ?!
Од кај тоа дека ја сум фан на Реал ?!
Си создаваш сам патерни за да ја скриеш слепата ретардација што те држи при чмарот на Меси ?!
Пак ме цитираш со истиот муабет дека Коло Муани намерно утнал а нигде не сум го спомнал тоа ?!
Што толку тебе лично те погаѓа што миџетчето го коментираме у негативна конотација ? Роднина да не ти е или те има лежено после секоја титула у ЛШ ?

Многу чкарт Давор4е си за разлика од оригиналното Давор4е што барем знаеше да разговара со факти и без заслепеност.
Автоматски споено мислење:

По некоја логика Џани ти го зачука во шупче што ви го пушти во тимот предвреме?:pos:
Џани некого друг зачукува у шупче ама се правиш ќор со екипава од барса фан бојс .
738243611_2092390074961360_7311943619405675785_n.png

Каде биле бе ќор шизо ?

Којкур ми го спомињаш Роналдно кога темата е Меси и Аргентина ?!
Од кај тоа дека ја сум фан на Реал ?!
Си создаваш сам патерни за да ја скриеш слепата ретардација што те држи при чмарот на Меси ?!
Пак ме цитираш со истиот муабет дека Коло Муани намерно утнал а нигде не сум го спомнал тоа ?!
Што толку тебе лично те погаѓа што миџетчето го коментираме у негативна конотација ? Роднина да не ти е или те има лежено после секоја титула у ЛШ ?

Многу чкарт Давор4е си за разлика од оригиналното Давор4е што барем знаеше да разговара со факти и без заслепеност.

Многу го збориш како да сакаш да ти го опне.
Дали факти биле или нормална дискусија нема рамно земјиште со тебе. Шупакот отворен ти е ала Миа Калифа и од што ти свири газето од промаја трескаш зелени. Немаше ништо од ова да пишуваш овде ако Муани го погодеше тоа на крај.
Те пече шупакот опасно чим неможеш да престанеш со теориите на заговор, ти пишав погоре што како изгледај си го дечко ти како збори на Еврејски.
Напиша 10 поста за теории на заговор а сиротиот незнае очигледно да се снајде на интернет и дроби муда на форум, боже сачувај.
Уствари пиши уште нешто да видам уште која мегаломанска глупост ќе ја треснеш бидејќи те боли реалноста.

Во 2022, Аргентина играше со Австралија во осмина финале, која заврши втора во група во која се очекуваше втора да биде Данска. Потоа играше со Холандија, па вкрсти во полуфинале со Хрватска (ако не играа со Хрватска, ќе играа со Бразил). И на крај освоија против најјаките, Франција. Кој црн лесен пат до титула. Колку и да ти е лесен патот, на крај пак ќе мора да ги победиш најјаките.
Да, ама годинава, ако ја минат Швајцарија ќе станат прва репрезентација во историјата на светските првенства која се пласирала во полуфинале на светско без да има дуел со топ 10 репрезентација.

Не зборувам за никакви завери, само треба да се признае дека имаа среќа во газот!

Убаво викам ја време е Англија да освои, да се знае кај почнал фудбалот. Ја претеравте со Пеналдо и Песи лаење. Само се надевам нема жолт да добијат Белингем и Кејн , ќе биде весело ако добијат.

Боже после месец дена отварам да видам што се збори за светсково,што да видам газои шупаци...
Арни ли сте со паметот ццц ае се чуткаме следниот месец ондак после финалето хахах

Back
На врв Bottom