Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Климите им престанале да работат, серверот нешто им изгорел на србите.

Климите им престанале да работат, серверот нешто им изгорел на србите.
Ја ебат работата, еј...на ваков меч, технички проблеми само на српски да оди коментар:D

Абе стварно ништо не ви се погаѓа, паднале каналите, па добро, ќе ги вратат, тие сакале да паднат? Намерно ги турнале? Исти сте ко мајките ко ќе им падне детето уште го дотепуваат дека паднало

А зашто, за разлика од српските коментатори кои мелеа ко навиени, овие некогаш по 5 и повеќе минути не коментираат ништо, ко да придремале.
Не сум нешто по спортот, но некои утакмици ги гледам со кејф. И тишина.
Сакам да се македонски коментатори ама ова...треба некој од екипата радиокоментатори за утакмици у СРМ да им одржи лекција.

Problemot e nesposobnosta. Ne se sposobni za nishto. Nitu se podgotvuvaat, nitu imaat emocija, ne znam shto im e namerata. Ako se 9 komentatori zosto se nafatile na vakov proekt. Eden komentator ima na 10 razlicni sporta i sekako kje nema kvalitet. Komentiraat kako da se prisileni da go pravat toa. Neka otvorat javen konkurs ima desetici tuka koi se zhelni za rabota i garantiram deka bi gi oravele prenosite odlicno. A ova so prekinov Arena sport srbija kje jade debela paricna kazna od fifa i daj boze za naredno svetsko da ne gi dobijat pravata. Sranje televizija go unistija zlaten sport klub

Ниедна утакмица немам изгледано на светсково. Не планирам да им плаќам екстра за нешто што треба да е стандард.

Neka otvorat javen konkurs ima desetici tuka koi se zhelni za rabota i garantiram deka bi gi oravele prenosite odlicno
Што не го земат Ристе Влахов од Спортско Радио, везе со години во спортските новинарски води.

Гледаш и сам дека има некаков проблем и не работат никаде. Ваљда можеш да сфатиш што значи зборот проблем, и кога има такво воопшто не е битно дали некој плаќа нешто или не.
Koj ti kaza tebe deka ne rabotea? Jas koristam iptv i srpskite areni premium si rabotea sabajlevo. Ne rabotea samo makedonskite 3 prenium kanali

Koj ti kaza tebe deka ne rabotea? Jas koristam iptv i srpskite areni premium si rabotea sabajlevo. Ne rabotea samo makedonskite 3 prenium kanali
А кој спомна за српските? Врати се на темава прочитај убаво во цела Македонија на работеа Арените македонски. Јас користам се што не можеш да замислиш дека постои па никому ништо.

Последно уредено:
Што не го земат Ристе Влахов од Спортско Радио, везе со години во спортските новинарски води.
Треба и доста млади на кој им треба да бркаат кариера во спортското новинарство. Точно дека треба и искуство да има. Верувам да земат млади има што само од гледање доста спортски натпревари знаат да се снајдат подобро и од искусниве.

Ете другите што се на обука не знам кога планираат нив да ги вклучат во преноси, а може и некој вклучиле веќе не знам.

Дали се уште немаат доволно договори склучено, но ми личи дека многу помалку замараат со реклами на македонскава арена.

На српската штом свирне крај судијата одма одеше Доџи у бет олеее, Сунце ти какав налаг и сл... и ќе се вклучеа на пола минута кога веќе сите играчи се влезени во соблекувална.

Дали се уште немаат доволно договори склучено, но ми личи дека многу помалку замараат со реклами на македонскава арена.

На српската штом свирне крај судијата одма одеше Доџи у бет олеее, Сунце ти какав налаг и сл... и ќе се вклучеа на пола минута кога веќе сите играчи се влезени во соблекувална.
И јас тоа приметувам.

Веројатно поради законов за кладилници и казина нема реклами на Arena Sport од Моцарт, Златна Копачка... Дали не им се ризикува или што е причината не знам.

Автоматски споено мислење:

Еве им можност да направат прво отворено студио надвор во самиот стадион, да има вклучувања, изјави од играчите.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom