- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 690
- Поени од реакции
- 604
Климите им престанале да работат, серверот нешто им изгорел на србите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ебат работата, еј...на ваков меч, технички проблеми само на српски да оди коментарКлимите им престанале да работат, серверот нешто им изгорел на србите.

Што не го земат Ристе Влахов од Спортско Радио, везе со години во спортските новинарски води.Neka otvorat javen konkurs ima desetici tuka koi se zhelni za rabota i garantiram deka bi gi oravele prenosite odlicno
Koj ti kaza tebe deka ne rabotea? Jas koristam iptv i srpskite areni premium si rabotea sabajlevo. Ne rabotea samo makedonskite 3 prenium kanaliГледаш и сам дека има некаков проблем и не работат никаде. Ваљда можеш да сфатиш што значи зборот проблем, и кога има такво воопшто не е битно дали некој плаќа нешто или не.
А кој спомна за српските? Врати се на темава прочитај убаво во цела Македонија на работеа Арените македонски. Јас користам се што не можеш да замислиш дека постои па никому ништо.Koj ti kaza tebe deka ne rabotea? Jas koristam iptv i srpskite areni premium si rabotea sabajlevo. Ne rabotea samo makedonskite 3 prenium kanali
Треба и доста млади на кој им треба да бркаат кариера во спортското новинарство. Точно дека треба и искуство да има. Верувам да земат млади има што само од гледање доста спортски натпревари знаат да се снајдат подобро и од искусниве.Што не го земат Ристе Влахов од Спортско Радио, везе со години во спортските новинарски води.
И јас тоа приметувам.Дали се уште немаат доволно договори склучено, но ми личи дека многу помалку замараат со реклами на македонскава арена.
На српската штом свирне крај судијата одма одеше Доџи у бет олеее, Сунце ти какав налаг и сл... и ќе се вклучеа на пола минута кога веќе сите играчи се влезени во соблекувална.
racin.mk