Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 13.079
- Поени од реакции
- 5.964
А ти измеѓу.Значи хуман е топ а клин ботом![]()
Хехе.
Да го крениме нивото на хуморот, на некој не му било доволно смешно. Хехехнца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти измеѓу.Значи хуман е топ а клин ботом![]()
Ебате хуморот ....Да го крениме нивото на хуморот,

А ти измеѓу.
Хехе.
Да го крениме нивото на хуморот, на некој не му било доволно смешно. Хехехнца.
Ниту беше спомнат, ниту поканет, сам се мести.Доста индикативно или латентно во случајов е тоа што откако му напишав на @***king*** дека ќе го земеме на средина и дека ќе то тестираме под притисок према ASME, се посвети на нас двајца на сите теми![]()
Ахахахааааааа ....Доста индикативно или латентно во случајов е тоа што откако му напишав на @***king*** дека ќе го земеме на средина и дека ќе то тестираме под притисок према ASME, се посвети на нас двајца на сите теми![]()

Еве и другарчето ти се јави ....покус да не еНиту беше спомнат, ниту поканет, сам се мести.

Ниту беше спомнат, ниту поканет, сам се мести.

Ахахахааааааа ....
ти ќе си земел некој во средина ......
..... ти бе и дома си должен а не па настрана ќе си се нафрлал ....иди бе....![]()

Silver or Gold?Не знам тоа, знам само дека на Star Alliance имам Elite status исто како и на Flying Blue. Белким имаш толку мозок да знаеш колку летање треба за да се постигне тој статус. Ама па не би да се клошарам како тебе и да ставам тука слики.
Битно уште ја гризеш таа коската што ти ја фрлиле пред 9г, со кутлач сркаш од нивната септичка јама.
Вака се прави држава, сурово и безмилосно. Целта ги оправдува средствата во овај случај.Да одбележиме,
Кано проблемот со се во Македонија дојде од 2018 наваму, а пред тоа беше доста подобро за бизнис е сега прашање е колку сакаш да туркаш и да бараш пазари надвор во ЕУ како најголем маркет блиску до нас. Југославија во 1988-1989 ги исчисти долгувањата и беше солвентна е сега и таму имаше некој како Милка Планинц кој со наредба во ек на Иранско-Ирачка војна му наредува на наменската индустрија која носи до тој момент сериозен процент од БДП (мислам дека околу 40%) да произведуваат работи за цивилство и бидејќи увозот е скап, исто компјутерите во тоа време не можеа да се увезуваат без дозвола од ДБ и мораше да се шверцува. Факорот поради кој се распадна Југославија се вика меморандумот на САНУ од 1986 и глупавото раководство од Хрватска, Словенија, БиХ, Македонија да ја зауздаат Србија да не си игра монархија.sistemot e toj, pogolemi pomali nebitno toa nema da go smenis uste dolgo vreme.
da, imaat ali u sekoja varijanta odredena uloga igraat nekakvi kurtoni. ako gi eliminiras nema da moze mesanje. mkd premnogu dopusti drugi da i se mesaat a pritoa nie ne sme ni del od nivnata unija i sistem. mozevme i trebase da se sprotistavime.
ne moze da se izgradi ako se nema pari ni luge. i kako toa da ne ginat koga dozvolija stranski faktor da im napravi vojna i da gi podeli? eve sega se slobodni valjda i kako im e?
korupcijata stanuva pogolema so sekoja PROMENA na vlada. i ne gledaj kratkorocno ti i jas sme nebitni postavuvanje stabilen sistem vo recisi sekoja drzava trael so generacii, predhodnata drzava na primer propadna bas radi toa sto nemase nekoj da go prevezeme i prodolzi toa sto bese izgradeno od "diktatorot" tito...
Silver or Gold?
Four Reasons Putin Is to Visit China – Top One Is Buying Refined Oil!
The world's third-largest oil producer is importing fuel from China a squadron of tankers carrying fuel from China was spotted entering Russian territory.