Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Bice i treci, cetvrti, peti put.
Onda ce bit povreda poslovnika pa admin nastupa hahaaa.
Автоматски споено мислење:

nagra je bila zakon, kakvi iptv. Uzmes daljanski i uzivas bez trzanja:D

skidali smo muzika, filmove sad ovaj prokleti iptv:D i youtube sve daje na tacnu.
Danas je iptv otisla korak dalje a i internet optika je pripomogla.Ima kvalitetnih servera koji ni da stucnu.Ja licno nisam primjetio to stucanje sta mnogi spominju.Moze bit razlog nekvalitetna lista a tu smatram lista iz nepouzdanog izvora.
I uvijek pratit dal je konekcija free.
Ima listi recimo bitka na 1 kon moze se nakacit i 10 ona ce radit al ce stucat.
Necu namjerno spominjat servere da nebi da se hvalim.

Последно уредено:
Kolega @pyrana ti je napisao da krajem 90-ih nisi imao kartice u mrezi, to svako ko se bavio satelitskim svetom to zna. Tek pocetkom 2000-ih na nasim prostorima su eksplodirali satelitski sistemi ali sa hakovanom nagrom koju si mogao da vrtis i bez interneta. Negde oko 2005-te su krenuli dreamboxi, 2007 i 2008 je bila eurpcija Total Tv-a i NDS-a kada je svako pa cak i u cccam i pomocu dreama mogao da vrti Totalovu karticu, ljudi su u obicnim dreamboxima vrtili servere i prodavali ljudima, da napomenem da za CS nije trebala brzina interneta u smislu downloada vec je bila bitna koliko/toliko kvalitetna veza u trenutku kada klijent prima cw sa servera, NDS je bio najstroziji po tom pitanju, ping preko 300-400ms je izzazivao kockanje slike, kod Totala su kljucevi mijenjani svakih 10 sekundi, tako da ako je bila losa kvaliteta internet veze znalo se desavatai da slika kocka...itd...itd..
d2-mac-b513a34f-9e4c-4716-89c9-55b37c5d87d-resize-750.jpeg
d2mac i skandinavci

Ljudi, opustite se. Cemu te price o banovanju i prijavama. Valjda se treba i zezati malo. Pricate o jeziku. Je li treba svi koji ne govore makedonski da odu s foruma? Bujrum, banujte i gotovo. Prijavite mene prvog, nece mi smetati. Ako ce neko biti sretniji ja se ne bunim. Tema jeste iptv ali to ne znaci da se ne smije pisati nista drugo. Mozda neko ocekuje da ce dobiti informacije o tehnikama i nacinima razbijanja servera. Nema od toga nista. Razlog je to sto bj mnogi zloupotrijebili te stvari da uniste servere. Neki da se dokazu, neki da uniste konkurenciju. Zato se te stvari ne dijele. Govorim u svoje ime. Nije mi cilj nekome unistiti posao od kojeg mozda i porodicu hrani. Igramo se i zezamo i sto je najbitnije ne trazimo nikakvu korist od toga. Podijeli se poneka lista ljudima da gledaju i to je to.
Uzivajte u zivotu ljudi.

Дајте иптв листа со македонските арена спорт канали.
Ги има на Лузер, јас ја гледам неа години...ама немал листа за да ти дадам, ја имам платено, дадена ми е. Ако сакаш, можам да ти го препорачам човекот од каде што ја добивам.

Дајте иптв листа со македонските арена спорт канали.
Imas luzera u PP.

Ги има на Лузер, јас ја гледам неа години...ама немал листа за да ти дадам, ја имам платено, дадена ми е. Ако сакаш, можам да ти го препорачам човекот од каде што ја добивам.
Koliko sam razumio ti placas ili ti je neko dao svoju listu. Javi u pp svoj username da ne dajem nikome.

a jel smem nesto da pitam, valjda se necete naljutiti,
postoji li i jedan iptv strim prenosa utakmice, da ide u realnom vremenu, znaci da ne kasni za satelitom (drimom)

Последно уредено:
pozdrav drustvo da li neko zna staje sa clanon takozvani RAPCA nemaga odavno na forumu ?
Ja bi ga pozdravio ako je tu negde ?

Pozdrav svima na forumu

Ima li ko da bi podjelijo u PM kakvu dobru listu koja ne prekida i zamrzne sliku.
Neznam sta se desava, ovo sto imam je nemoguce gledati, staje skoro svako 2-3 min a svetsko prvenstvo u fotboll.
Hvala svima koji izidju u susret i pomognu da bi mogao u dobrom raspolozenju da gledam fotboll bez prekidanja i zamrzavanja slike.

Hvala unapred
Zelim svima svako dobro i druzenje na forumu
Veliki pozdrav svima

Back
На врв Bottom