Bice i treci, cetvrti, peti put.Krivi navod.
Sve si ti to ovdje vec objasnjavao.
Dupliciras.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bice i treci, cetvrti, peti put.Krivi navod.
Sve si ti to ovdje vec objasnjavao.
Dupliciras.
Onda ce bit povreda poslovnika pa admin nastupa hahaaa.Bice i treci, cetvrti, peti put.
Danas je iptv otisla korak dalje a i internet optika je pripomogla.Ima kvalitetnih servera koji ni da stucnu.Ja licno nisam primjetio to stucanje sta mnogi spominju.Moze bit razlog nekvalitetna lista a tu smatram lista iz nepouzdanog izvora.nagra je bila zakon, kakvi iptv. Uzmes daljanski i uzivas bez trzanja
Автоматски споено мислење:
skidali smo muzika, filmove sad ovaj prokleti iptvi youtube sve daje na tacnu.
Citam malo tvoje postove unazad.Mnogo se pravis pametan i vrijedas.Sa tobom bi se trebala administracija pozabavit.Juce rekao sef da prijavimo sve padobrance ovdje.Bice i treci, cetvrti, peti put.
Kolega @pyrana ti je napisao da krajem 90-ih nisi imao kartice u mrezi, to svako ko se bavio satelitskim svetom to zna. Tek pocetkom 2000-ih na nasim prostorima su eksplodirali satelitski sistemi ali sa hakovanom nagrom koju si mogao da vrtis i bez interneta. Negde oko 2005-te su krenuli dreamboxi, 2007 i 2008 je bila eurpcija Total Tv-a i NDS-a kada je svako pa cak i u cccam i pomocu dreama mogao da vrti Totalovu karticu, ljudi su u obicnim dreamboxima vrtili servere i prodavali ljudima, da napomenem da za CS nije trebala brzina interneta u smislu downloada vec je bila bitna koliko/toliko kvalitetna veza u trenutku kada klijent prima cw sa servera, NDS je bio najstroziji po tom pitanju, ping preko 300-400ms je izzazivao kockanje slike, kod Totala su kljucevi mijenjani svakih 10 sekundi, tako da ako je bila losa kvaliteta internet veze znalo se desavatai da slika kocka...itd...itd..

malo levo antenu, samo maloПрегледај го приврзокот 480968
d2mac i skandinavci
Ги има на Лузер, јас ја гледам неа години...ама немал листа за да ти дадам, ја имам платено, дадена ми е. Ако сакаш, можам да ти го препорачам човекот од каде што ја добивам.Дајте иптв листа со македонските арена спорт канали.
Imas luzera u PP.Дајте иптв листа со македонските арена спорт канали.
Koliko sam razumio ti placas ili ti je neko dao svoju listu. Javi u pp svoj username da ne dajem nikome.Ги има на Лузер, јас ја гледам неа години...ама немал листа за да ти дадам, ја имам платено, дадена ми е. Ако сакаш, можам да ти го препорачам човекот од каде што ја добивам.
Ima na Nemcimanisam primetio da je negde bilo multiprenosa, ako gresim, neka me neko ispravi
Obratio sam ti se nekad?Citam malo tvoje postove unazad.Mnogo se pravis pametan i vrijedas.Sa tobom bi se trebala administracija pozabavit.Juce rekao sef da prijavimo sve padobrance ovdje.