Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Krajem 90-ih godina prošlog vijeka internet konekcija se vršila putem telefonskih modema, a brzina je tada varirala od 28,8 do 56 kilobita – sa ovom brzinom korišćenje interneta bilo je dosta ograničeno, ali je radilo posao
Автоматски споено мислење:

'ocemo li malo o offline downloadu, heheheheee
Kolega @pyrana ti je napisao da krajem 90-ih nisi imao kartice u mrezi, to svako ko se bavio satelitskim svetom to zna. Tek pocetkom 2000-ih na nasim prostorima su eksplodirali satelitski sistemi ali sa hakovanom nagrom koju si mogao da vrtis i bez interneta. Negde oko 2005-te su krenuli dreamboxi, 2007 i 2008 je bila eurpcija Total Tv-a i NDS-a kada je svako pa cak i u cccam i pomocu dreama mogao da vrti Totalovu karticu, ljudi su u obicnim dreamboxima vrtili servere i prodavali ljudima, da napomenem da za CS nije trebala brzina interneta u smislu downloada vec je bila bitna koliko/toliko kvalitetna veza u trenutku kada klijent prima cw sa servera, NDS je bio najstroziji po tom pitanju, ping preko 300-400ms je izzazivao kockanje slike, kod Totala su kljucevi mijenjani svakih 10 sekundi, tako da ako je bila losa kvaliteta internet veze znalo se desavatai da slika kocka...itd...itd..

Kolega @pyrana ti je napisao da krajem 90-ih nisi imao kartice u mrezi, to svako ko se bavio satelitskim svetom to zna. Tek pocetkom 2000-ih na nasim prostorima su eksplodirali satelitski sistemi ali sa hakovanom nagrom koju si mogao da vrtis i bez interneta. Negde oko 2005-te su krenuli dreamboxi, 2007 i 2008 je bila eurpcija Total Tv-a i NDS-a kada je svako pa cak i u cccam i pomocu dreama mogao da vrti Totalovu karticu, ljudi su u obicnim dreamboxima vrtili servere i prodavali ljudima, da napomenem da za CS nije trebala brzina interneta u smislu downloada vec je bila bitna koliko/toliko kvalitetna veza u trenutku kada klijent prima cw sa servera, NDS je bio najstroziji po tom pitanju, ping preko 300-400ms je izzazivao kockanje slike, kod Totala su kljucevi mijenjani svakih 10 sekundi, tako da ako je bila losa kvaliteta internet veze znalo se desavatai da slika kocka...itd...itd..
dobro, dobro, u pravu ste, rekao sam 30-ak godina

ja sam skystar2 karticu imao pre toga, kasnije presao na hd

koristim je i dan danas, i gledam sve sto se gledati moze

Последно уредено:

Ovo ti je kao parlament, odmah ide ispravka krivog navoda :D
Krivi mavod.
U Hrvatskoj je uveden internet 1992 godine a ja sam se prikljucio 1995 godine u 6 mjesecu.

Krivi navod.
Sve si ti to ovdje vec objasnjavao.
Dupliciras.

pazi ovo, nema kasnjenja, slika ko suza, a gledam sa tudjeg drima
A jos uvijek krades

bogatuni su se kurčili sa dreamboxovima neki su imali čak i orginale , mi sirotinja smo imali neotionbox 501 i to orginal jer je bio prejeftin za kopiranje

Krivi mavod.
U Hrvatskoj je uveden internet 1992 godine a ja sam se prikljucio 1995 godine u 6 mjesecu.

Krivi navod.
Sve si ti to ovdje vec objasnjavao.
Dupliciras.

A jos uvijek krades
jednom lopov, uvek lopov, hehehheee

Back
На врв Bottom