Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaa pred nakaj 10 godini ideshe so gazdata na Cavo paradiso, Manolis mykonos...chichkoto e sega nakaj 60 godini
Пред 10 години инфлуенсерството не беше толку развиено па морала да работи ко обична спонзоруша. Фала богу све се смени овие 10 години па можеме лесно да дознаеме која, каде и со кои градела кариера.

Дечки, да се вратиме на вистинските вредности.
Откако искочи The Devil wears Prada 2 често го гледам спотот Runway на Лејди Гага и Доечи.
Е сеа Доечи... е срцка. ситна, динамитна, црна... @Sussaro да ја види у живо ја киднапира и ја носи у матично а ја ќе му бидам кум.

NBIESEK_RS_DOECHII4067_FINAL_c.jpg

screenshot-2150-_64a081dd07ab2.jpg

Ако не е барем дупло постара од мене не ми е интересна.

Тоа е тоа. Да има што да изгуби. Си влече товар со неа и секое ебење и е ко последно.

Da daj se od sebe so se veli a , oti sega i kojznae koga :D

Од себе се ќе дадат и тие и тие, ама постариве имаат суштина. Им значи повеќе. Поготово ако е некоја што начекала и други времиња, смена на државно уредување и слично. Со други зборови, 40-50+ жените немаат навики како нивните машки врсници па овие можат да се у
курчат и да им проаѓа кај овие некоја вратоломија од порничи. Клинкине веќе мочање им е ко добар ден, нема таму фактор изненада.

Back
На врв Bottom