- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.871
- Поени од реакции
- 125.522
Со главата и сите делови од телото гарантирам дека коментаторите на Арена не грешат како овие слепци. А пази, ние интерашите поприлично ги пцуеме и тие од Арена (не сите) поради икс причини.Абе до вчера стенкавте оти немало да има на македонски, сеа како за тоа да гледате фудбал, за да најдете гафови. Најнебитен коментар било дека имал 27 год и играл Ал Хилал ама затоа тоа да го каже некој на ХРТ, уау колку е подготвен, ништо не му бега, се знае. Гледајте и уживајте.
Не може да ме убедиш дека тие од Арена 90 минути ги мешаат Кунде и Олисе, нема теоретска шанса, или Јамал со Ојарзабал. Или дека 20 пати викаат дека Шпанија 2002 освоила СП. Не ме јеби едно е лапсуз, друго е незнаење. Овој Зоран Мишевски убеден сум дека го упропастува гуглот пред утакмица, 2000 табови му се отворени и од што сака да бомбардира со информации не знае кај тера, греши, повторува 20 пати грешни работи, а гарант мисли дека е интересен и дека луѓето прв пат го слушаат тоа што го кажал.
Пример, мене Драган и Тони ми се добри коментатори за фудбал, не дека не грешат и они ама се гледа дека имаат познавање, само и кај нив проблемот е што немаат "коментаторска кондиција" зашо освен на вести не се појавуваат нигде. Друго се овие од Арена со 3832872722 преноси неделно, сакал нејќел формата ќе ја имаш.