Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам дали го гледавте Самвервил, ама изигра одлични 45 мин против Шведска. Исто ми имаше оставено впечаток неколку пати уште кога играше за Лидс.

Искрено за 40м ако може да го договорат, како опција за ротација, би го земал веднаш. Брз е и пробивен, има добар шут, може да игра и лево и десно, плус 24 години има само и може да напредне уште малку. Од Амад и од Доргу подобар е, 100% сум сигурен. :)
Нема против ако остане нешто после бек и секако средината.

Искрено СП и ЕП не ми се репер за еден играч. Какви играчи блеснале на овие турнири и флопнале во клубови потоа...

Факт е дека ни треба лево офанзивен играч. Ете Куња може и на 9ка да испука јако, па по потреба ќе може да се испроба и таа варијанта.

Самервил до 40 мил фунти да, но се над тоа е многу според мене.

Нема против ако остане нешто после бек и секако средината.

Искрено СП и ЕП не ми се репер за еден играч. Какви играчи блеснале на овие турнири и флопнале во клубови потоа...

Факт е дека ни треба лево офанзивен играч. Ете Куња може и на 9ка да испука јако, па по потреба ќе може да се испроба и таа варијанта.

Самервил до 40 мил фунти да, но се над тоа е многу според мене.
Да се сложувам дека не се репер. Ама овој и во ПЛ на периоди знаеше да изигра на високо ниво. Ми имаше фатено око оддамна, само не сум го замислувал во сценарио за кај нас, туку онака корисен играч што може да заврши работа кај некоја просечна екипа.

А и би го земале за ротација секако, таман работа за стандарден првотимец. Иначе данте, секако ќе мора да се земе и офанзивец измена. Тенки сме и во нападот. Дури ни фали и шпиц реално.

За 2 сезони во Вест Хем, скоро 30 утакмици пропуштени заради повреди. Во Лидс немал толку многу повреди, што е добро.

Да се сложувам дека не се репер. Ама овој и во ПЛ на периоди знаеше да изигра на високо ниво. Ми имаше фатено око оддамна, само не сум го замислувал во сценарио за кај нас, туку онака корисен играч што може да заврши работа кај некоја просечна екипа.

А и би го земале за ротација секако, таман работа за стандарден првотимец. Иначе данте, секако ќе мора да се земе и офанзивец измена. Тенки сме и во нападот. Дури ни фали и шпиц реално.
Проблемот е што е неконстантен и во ПЛ. Има лоши статистики попратно на тоа. Затоа реков 50м фунти за него се премногу.

Проблемот е што е неконстантен и во ПЛ. Има лоши статистики попратно на тоа. Затоа реков 50м фунти за него се премногу.
Не им даваме 50 секако, ако воопшто биде нешто посериозно со него. Знам дека не е константен иначе, ама за старт доволно е да пополни кога на Мбеумо или Куња нема да им оди. :D

Мбеумо врза неколку месеци во лоша форма минатава сезона. Куња од друга страна беше многу поконстантен, па дури и кога не беше во форма офанзивно, пак знаеше да придонесе со некои други квалитети кои ги има. Ама дефинитивно ќе им треба повеќе одмор и на двајцата во сезоната што доаѓа.

Мбеумо врза неколку месеци во лоша форма минатава сезона. Куња од друга страна беше многу поконстантен, па дури и кога не беше во форма офанзивно, пак знаеше да придонесе со некои други квалитети кои ги има. Ама дефинитивно ќе им треба повеќе одмор и на двајцата во сезоната што доаѓа.
Мбеумо беше константен у првиот дел од сезоната до АФКОН, после тоа падна. Куња обратно.

За трансферите погоре два везњака и лев бек се на агенда, после тоа се ќе зависи дали ќе се отарасиме од Зиркзе и Угарте. Ако не се најдат жртви да ни ги тргнат од платен список ќе крпиме со нив. Плус ако одлучат да ја врата примадоната ништо од офанзивно појачување

Ова ако е вистина, земај Чуамени и батали Андерсони и Тоналиевци и Фернандеси.
1782070924826.png

Не можам да се сетам на некој играч кој за толку кратко време се поврзал со клубот и навивачите, се надевам ќе донесат играчи кои пред се ќе играат со истата пасија како него.

Последно уредено:

Не можам да се сетам на некој играч кој за толку кратко време се поврзал со клубот и навивачите, се надевам ќе донесат играчи кои пред се ќе играат со истата пасија како него.
Херера, Бруно. :D

Шала настрана брилијантен играч, голем професионалец и можда меѓу најдобрите 5 трансфера после Фрги.
Фала му за се, и се надевам ќе де врати пак во Јунајтед како трењер.

Значи Меино, Угарте Едерсон и најверојатно Балеба, спремете се за сезоната. :D

Последно уредено:

Шала настрана брилијантен играч, голем професионалец и можда меѓу најдобрите 5 трансфера после Фрги.

Бруно да, Ерера да не испаднеше педерче да се истрча да оди ПСЖ мислам дека ќе беше и нов капитен, вака ништо, иако ми е криво што не остана.

Од вампирите и од серкото нема да се ослободиме додека не рикнат,ако се среди се за новиот стадион.

Keрик Маунт го играше пред Угарте на DM, ама ке го чувал за наредна сезона. 99% сум сигурен дека ке лета.

Back
На врв Bottom