? haha juni 20 nov nalognazalost pm ti ne radi (za mene)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
? haha juni 20 nov nalognazalost pm ti ne radi (za mene)
Sta se ne javis na teams? Si nesto ljut?? haha juni 20 nov nalog
ma ne nekoristim to je jedini razlogSta se ne javis na teams? Si nesto ljut?
A sta tebi treba? Koja?E Macan14 ne znas skim imas posla Dux4 je stari mastor za te poslove
bes sale on je stari vuk
ali ne deli liste ,e vidov i intera da ga pozdravim ,pa on ce sigurno podelit nesto
Samo se sa dimce cujem tamo.ma ne nekoristim to je jedini razlog
Ma rekoh da samo pozdravim klasu,ako tako mogu da nazovemA sta tebi treba? Koja?
Pun si kao brod. Haha.
Ja imam samo ove stare. Nemam ove nove nadobudne servere
Автоматски споено мислење:
Samo se sa dimce cujem tamo.
da? haha juni 20 nov nalog
Pa bijo je neki stari program za povuci sve text fajlove. Nisam znao da su ga moderniziraliA si znao da mozes iz grupe sa telegrama u kojoj ti nisi sve pokupit txt fajlove,pdf i ostalo.
Iz svake koje hoces.Cak i razgovore povuc na mobitel svoj.Imas cijelu grupu na dlanu sta pisu i ostalo.
Prvi post trazis listu,drugi dajes "odlican" skener,verovatno pun virusa.skener dobar skener skinite skener
Sutra ako bude tu palim stari laptop koji je skroz prazan , spajam se na mobilnu mrezu na bonove i skidam to da vidim sta je smislioPrvi post trazis listu,drugi dajes "odlican" skener,verovatno pun virusa.
E moj zlocko nikako brate da se opametis.
Pozdrav, moze li i meni jedna lista? Ne mogu da ti posaljem pp. Hvala unapred!ko hoce listu nek se javi na pm
sad imas scaner samim tim i brdo listi podijeli raji nemoj biti hipokrata
ko hoce listu nek se javi na pm