Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zavisi kako koji server. Sigurno neuzimam javne jer to je kao da i nemas nista. Svaka javna je unistena lista. Ja sam vec odavno tekao da su nama koji gledamo liste problem ovi takozvani hakeri koji stisnu dugme i sve javno objave. Od takih se nemoze gledati.
Gle.
Neki server se moze skenirati u neki se moze uci. Za svaki ima nacin. Naravno onom tko zna, tko se sa ovim bavi duze. U ovome su ti bitne ove stvari koje cu ti sada napisati a ti kako hoces.
1 stjeci povjerenje
2 NE unistavati liste vec gledati.
3 postivati one koji znaju vise

Kad to ispunis nece biti dana da nemas nesto gledati . Ovi sto se takmice tko ce vise staviti javno pa ajde razmisli ? Tko ce njima pomoci?
Nitko . Pa zasto bi? Da jos vise sjebu?
Gledaj ja neznam tko si ti i zato je potrebno povjerenje i dize poznanstvo.
Ja ovaj isti nik koristim od 2016 godine na raznim forumima i uvjek je bio isti.
Nisam savrsen ali ljudi koji su dugo tu tocno znaju sta mogu ocekivati od mene. Vrati se na 2017 godinu na ovom forumu. Djelio sam po 10 listi na Pm. Ali mozda u 9 godina stavio javno 3 ili 4 liste. Tako se to radi. Ali i ja kao i ostali smo izgubili povjerenje u ove mladje zbog njihovog ponasanja.

ja sam sve sto gledam, skinuo sa neta, i odlicno radi, samo nije svejedno da li gledas listu, sa npr. pot playerom, ovako
ili na mac sa iste adrese
Na to moze vise njih da se spoji i to ce raditi dok gazda ne vidi na forumu da je izaslo. Onda ce ugasiti. Ozbiljno ti kazem. Nista sto je javno me ne zanima niti gledam. Javno sliuzi da pažljivo gledas i nesto naucis.
Vidis i one slike koje se bunite kad panel objavi ja svaku otvorim i pazljivo pogledam.
Nekada slika govori vise od rijeci.

Zavisi kako koji server. Sigurno neuzimam javne jer to je kao da i nemas nista. Svaka javna je unistena lista. Ja sam vec odavno tekao da su nama koji gledamo liste problem ovi takozvani hakeri koji stisnu dugme i sve javno objave. Od takih se nemoze gledati.
Gle.
Neki server se moze skenirati u neki se moze uci. Za svaki ima nacin. Naravno onom tko zna, tko se sa ovim bavi duze. U ovome su ti bitne ove stvari koje cu ti sada napisati a ti kako hoces.
1 stjeci povjerenje
2 NE unistavati liste vec gledati.
3 postivati one koji znaju vise

Kad to ispunis nece biti dana da nemas nesto gledati . Ovi sto se takmice tko ce vise staviti javno pa ajde razmisli ? Tko ce njima pomoci?
Nitko . Pa zasto bi? Da jos vise sjebu?
Gledaj ja neznam tko si ti i zato je potrebno povjerenje i dize poznanstvo.
Ja ovaj isti nik koristim od 2016 godine na raznim forumima i uvjek je bio isti.
Nisam savrsen ali ljudi koji su dugo tu tocno znaju sta mogu ocekivati od mene. Vrati se na 2017 godinu na ovom forumu. Djelio sam po 10 listi na Pm. Ali mozda u 9 godina stavio javno 3 ili 4 liste. Tako se to radi. Ali i ja kao i ostali smo izgubili povjerenje u ove mladje zbog njihovog ponasanja.
mozemo li znati cime skeniras i kako ulazis u neke servere
Автоматски споено мислење:

Na to moze vise njih da se spoji i to ce raditi dok gazda ne vidi na forumu da je izaslo. Onda ce ugasiti. Ozbiljno ti kazem. Nista sto je javno me ne zanima niti gledam. Javno sliuzi da pažljivo gledas i nesto naucis.
Vidis i one slike koje se bunite kad panel objavi ja svaku otvorim i pazljivo pogledam.
Nekada slika govori vise od rijeci.
znaci, nije lose ponekad i sliku objaviti

ovu listu sam skinuo sa neta, i radi odlicno vec par meseci, a imam vise takvih lista

Attachments

• Screenshot (11).png
    Screenshot (11).png
    952,4 KB · Прегледи: 32
Последно уредено:
mislim da je MARCELLO rekao pravu stvar

"А да објасневте со туторијали за таквите што не знаат како може да се започне со скенирање листи и сите тие работи. Не секој овде знае.
Дајте едукација малку не само се расправате за кој како уништил листа, и кој колку има листа канали.
Бидете фер нека научи некој нешто па утре тој што научил ќе истражува ќе научи нешто и сам плус и ќе помогне на другите.
Сепак нека научи некој да не зависи од друг."

znaci ista lista na dva nacina, koji se debelo razlikuju, a obe liste nadjene na netu

Attachments

• Screenshot (12).png
    Screenshot (12).png
    644,3 KB · Прегледи: 47
lemi ti neznaš ni pričati slovenski a komo li razumjeti ,sta ja ovde pričam , gde si vidjeo da sam ja napisao da skener vadi sve moguče a ni ti mikeloangelo neznaš slovenski naglasak , ja barem razumijem vaš jezik a znam i da pišem , a svi vi koji mislite da sam ja zločko slabo to kontate , znaju me ljudi ovde odnekada , samo ste me stavili na crno jer mi zločko dao skener a vam je žao što ga nemate , vas je stid da ga kupite od njega jer ga odmah popluvate čim otvori novi nalog

nisam ja tu zbog toga da se prepucavam sa vama , samo sam dotičnim u postu odgovorio , tu je zamene priča zavrsena , nadam se da bude jednom tu neki pametan moderator pa da izbaci ovakve debile što prozivaju ljude bez nekog razloga
+
ne prdi vise zivota ti

zokiniko

sta si sada i ti na strani debila, nisam znao da si tako nisko pao ,ja prdim i kad zaprdim tad vam smrdi a kolko vas je tu sto mirisete na govno ,gače vam pune govana , tiče se dotičnih koji me prozivaju

ko hoce listu nek se javi na pm

zokiniko

sta si sada i ti na strani debila, nisam znao da si tako nisko pao ,ja prdim i kad zaprdim tad vam smrdi a kolko vas je tu sto mirisete na govno ,gače vam pune govana , tiče se dotičnih koji me prozivaju
sad imas scaner samim tim i brdo listi podijeli raji nemoj biti hipokrata

Последно уредено:

E Macan14 ne znas skim imas posla Dux4 je stari mastor za te poslove​

bes sale on je stari vuk

ali ne deli liste ,e vidov i intera da ga pozdravim ,pa on ce sigurno podelit nesto

Последно уредено:
Back
На врв Bottom