- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 510
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова "појака" е

Ова "појака" е
![]()
Ристовски, Лазаров и Стерјев со челниците на РФМ гости на Ф4-турнирот во Келн
Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Александар Стефанов, заедно со генералниот секретар на РФМ, Влатко Тасевски,присуствува на завршниот турнир – Ф4 од Лигата на шампионите, кој се одржува во Келн, Германија. Најдобрите четири европски екипи во машкиот клупски ракомет се...www.gol.mk
Деки?Кој чекал, дочекал, ФИТИЉ остана!
@It's my house znaj i za to sigurno prasaj goНајново инфо е дека Мукаетов ке го баталел Алкалоид и ке влегвал во вардар читај те го нивниот форум и смејтесе
Автоматски споено мислење:
Деки?

brat vidi mu gi mislenjata poke od jasno e deka e dupli profil na tft crew ili podocna the dark knight ili kako i da bese jade permanenten oti nemozese da se pomiri deka ne e admin poke@It's my house znaj i za to sigurno prasaj go![]()
Не знам што се палите. Еден-двајца има што пишуваат глупости. Не знам ни дали се вардарци или некои од познатите спамери на форумов со 500 акаунти. На сметка на нив има бар 20 души кои нормално муабетат.Најново инфо е дека Мукаетов ке го баталел Алкалоид и ке влегвал во вардар читај те го нивниот форум и смејтесе
Автоматски споено мислење:
Деки?
Има муабет за ова и не е од сега,а кога тогаш ќе биде.@It's my house znaj i za to sigurno prasaj go![]()
Толку ли комплекс имаш од тфт што секој втор викаш дека му е дупли јузер.Ниту сум тој ниту другиот ,незнам по која релација и зашто ме споредуваш со нив така ти се умотало во главата.brat vidi mu gi mislenjata poke od jasno e deka e dupli profil na tft crew ili podocna the dark knight ili kako i da bese jade permanenten oti nemozese da se pomiri deka ne e admin poke
znaci nema potreba da mu davame znacenje na vakva shizofrena licnost
kako da nemam kompleksi so elena ristevska so lila filipovska so lina gjorcevska so koja uste ne si bil strasni kompleksi mi se nabieni do 3to kolenoИма муабет за ова и не е од сега,а кога тогаш ќе биде.
Толку ли комплекс имаш од тфт што секој втор викаш дека му е дупли јузер.Ниту сум тој ниту другиот ,незнам по која релација и зашто ме споредуваш со нив така ти се умотало во главата.
ne go gibaj zafaten e "bitolcaneco" go podzema kaj kano@edwards дома е ? Ете јули дојде уште се немаме распаднато…