Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ова "појака" е :D

Attachments

• 72039829613338640355420597245408589113563964n.jpg
    72039829613338640355420597245408589113563964n.jpg
    74,9 KB · Прегледи: 64
Џабе џабе, го нема јаболкатот
Ова "појака" е :D

Најново инфо е дека Мукаетов ке го баталел Алкалоид и ке влегвал во вардар читај те го нивниот форум и смејтесе
Автоматски споено мислење:

Кој чекал, дочекал, ФИТИЉ остана!
Деки?

@It's my house znaj i za to sigurno prasaj go :facepalm:
brat vidi mu gi mislenjata poke od jasno e deka e dupli profil na tft crew ili podocna the dark knight ili kako i da bese jade permanenten oti nemozese da se pomiri deka ne e admin poke
znaci nema potreba da mu davame znacenje na vakva shizofrena licnost

Најново инфо е дека Мукаетов ке го баталел Алкалоид и ке влегвал во вардар читај те го нивниот форум и смејтесе
Автоматски споено мислење:

Деки?
Не знам што се палите. Еден-двајца има што пишуваат глупости. Не знам ни дали се вардарци или некои од познатите спамери на форумов со 500 акаунти. На сметка на нив има бар 20 души кои нормално муабетат.
Требаше да му дише главата на Фитиљ да си замине во друг македонски клуб, никој нормален не би помислил нешто такво.

Тоа со Мукаетов се зборува подолго време, не е од сега. Муабетот е дека ќе е проект на подолг рок откако ќе замине Михо во иднина. Нема да го остави Алкалоид, ќе биде развојна екипа на Вардар. Секако, тешко остварливо со оглед на тоа што треба да си има работа со цела клапа вмровци, ама не е невозможно.

@It's my house znaj i za to sigurno prasaj go :facepalm:
Има муабет за ова и не е од сега,а кога тогаш ќе биде.
brat vidi mu gi mislenjata poke od jasno e deka e dupli profil na tft crew ili podocna the dark knight ili kako i da bese jade permanenten oti nemozese da se pomiri deka ne e admin poke
znaci nema potreba da mu davame znacenje na vakva shizofrena licnost
Толку ли комплекс имаш од тфт што секој втор викаш дека му е дупли јузер.Ниту сум тој ниту другиот ,незнам по која релација и зашто ме споредуваш со нив така ти се умотало во главата.

Има муабет за ова и не е од сега,а кога тогаш ќе биде.

Толку ли комплекс имаш од тфт што секој втор викаш дека му е дупли јузер.Ниту сум тој ниту другиот ,незнам по која релација и зашто ме споредуваш со нив така ти се умотало во главата.
kako da nemam kompleksi so elena ristevska so lila filipovska so lina gjorcevska so koja uste ne si bil strasni kompleksi mi se nabieni do 3to koleno
ne mi e umotano 100% sum siguren
nema potreba poke od off topic i onaka nebiten si

@edwards дома е ? Ете јули дојде уште се немаме распаднато…
ne go gibaj zafaten e "bitolcaneco" go podzema kaj kano :pusigo:
plus drugar mu kuvaro se se zalese kaj adminite oti go banirale edwards t.s segasen buran za nisto :pusigo::ban:

Back
На врв Bottom