Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можи да најдам во 4К да го гледам Светсково во фудбал?

Каде можи да најдам во 4К да го гледам Светсково во фудбал?
Во 4к многу интернет се троши ќе пропаднат жалосните : телеком и а1( ѓубрињата невидени ако стават некој 4k канал за спорт)
kupis kada imas
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 480237
Mnogu rad za te liste koji ne vrede ko najslabi stalker u kvalitet i stabilnost.:D

Има некој некоја листа каде што ги има сите Arena Sport и македонскиве верзии. Ми треба за барем да трае некоја недела колку да може да се гледа на одмор.

Таа што ја имам некогаш работи а некогаш знае да неработи.

ako ko želi prodaje se odličan skener vadi liste exyu i strane uplata ide preko westernunion , skener košta 100 evra

Има некој некоја листа каде што ги има сите Arena Sport и македонскиве верзии. Ми треба за барем да трае некоја недела колку да може да се гледа на одмор.

Таа што ја имам некогаш работи а некогаш знае да неработи.
vidi pm

ako ko želi prodaje se odličan skener vadi liste exyu i strane uplata ide preko westernunion , skener košta 100 evra
Od kad Jura Janez pregovorio naski.
Taj nalog je hakiran
Zvao me Jura da kazem administraciji da ugasi taj nalog jer vise nemoze uc na njega.
Pa se nadam da ce administracija ugasit nalog jura1.

Ako moze nekoja ex-yu i sport lista (ne treba 4K kanali) dovolno je i SD kvalitet, HD 720 najbolje :)

Последно уредено:
Zar je moguce da ne prepoznajete naj veceg heklera svih vremena.o_O Nije mi jasno,zasto su uopste zatvarali ovu temu...Nista nisu uradili da zastite svoje korisnike ili sprijece ove deserostuke naloge od jedne te iste osobe.

Pozdrav svima! Jel moze neko da mi posalje listu ovog portala terminator.media:25461 da ima bar 2 konekcije...moze i neka slicna ovoj

Ne ulazite u rasprave i svade sa nikim,ak ne razumete zajebanciju oko iptv ne ulazite ovdje jednostavno zaobidite kajganu.
A da nema sta da se gleda je totalna laz.
Telegram je pun listi i najaci skener.

Back
На врв Bottom