Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели на обука им се вработените?! Од каде па сега ова?Ќе прават караван по градови за вработување во Lidl.
Прегледај го приврзокот 479977
Овие сега огласи се веројатно за работа во маркетите низ градовите во Македонија и се за касиери и други вработени.Нели на обука им се вработените?! Од каде па сега ова?
До каде се работите за „Лилд„ во Штип, лоциран крај Брегалница?Овие сега огласи се веројатно за работа во маркетите низ градовите во Македонија и се за касиери и други вработени.
А тие што ги праќале во Бугарија веројатно е за менаџери, шефови, тим лидери и што знам што има од работни позиции.
Веројатно и на таквите им бараат да ја знаат работата во маркети како се работа.
Стварно не знам како е што е само претпоставувам. Ако некој знае нека пише.
Еден веќе им добил црвен картон.Ќе прават караван по градови за вработување во Lidl.
Прегледај го приврзокот 479977
Кој?Еден веќе им добил црвен картон.
А бе ЛидијаКој?
Кој?

Румунии?Денес разбрав за познаник кој година-две го акаа по румунии и бугарии... Си напуштил, си нашол нова работа!
Епа чорба! Се прашувам уште колку ли такви ги има на кои им скурчило![]()

Па веќе има маркети SPAR. Поранешен Kit Go и Viva Fresh маркети се ребрендираа во SPAR и INTERSPAR.Не е прашањето за тука ама ајде само да прашам @MARCELLO до кај е SPAR ?
Отварање,работа,понуди,плати и слично ?
И од двете иаме поише бенефит него маркетитеГи заболе Лидл за маркетите. Битно си вработуваат луѓе за канцелариска работа и ги купуваат Македонските производи и ги носат нагоре во Европа. Овде пак гомното ке дојде со поминат рок.
Се согласувам. Јас незнам што друго ке понудат пониско од Стокомак и Кам. Кога Лидл и Алди водат политика на ниски цени.И од двете иаме поише бенефит него маркетите