ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.707
- Поени од реакции
- 21.590
И ова беше последниот пост од Гард на форумот.Следен пост ви ветувам после овојувањето на ЛШ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова беше последниот пост од Гард на форумот.Следен пост ви ветувам после овојувањето на ЛШ![]()

Таму бев брат миии, требало дојдиш. Шта је ту је, кога и да си успат повели на пиво, вино, ракијаДали братот @Milev4ArsenaL гледаше во Е*****т вечерва?
Да знаев дека ќе има некоја организација ќе дојдеа уште 3 фанови на Арсенал
Детево ми подзаспиваше и морав да возам додека беа пеналите и баш за пеналот на Габриел бевме позади Е*****т. Кочам да го видам, само што ја видов фацата, знаев дека го утнува. Давам гас да не кобам, им викам промаши и само слушам од позади ДА...
Слабо одиграно, согласно размерот на силите. Баш пред некое време зборувавме со другариве дека Квича е делот од сложивалката што му фали на Арсенал, кога веќе не се носи некое напаѓачиште.
Тоа е, нема разочарувања. Одиграа според можностите, можеби прерано се затворија само. Пеналите се рулет, секој може да победи.
Премногу се плука по Артета, а не се гледа слабата форма на Сака кој треба да е алфа и омега. Исто и Одегард. Поголема вина за ваквата игра има тоа што двајцата прпаднаа тоталка и тимот остана без главните офанзивни опции.
Одлична сезона, си треба офанзивно засилување за клубот да биде уште поконстантен.

Pa ne bi rekol bas, se povrzuvame so klasa igraci i za prvpat imame sansa da napravime strasen sostavИмињава со кои не поврзуваат претходниве неколку дена се очај.
Некој грк од белгиска лига, некој си Коне од Рома. Берта не ме јеби не е ова Севиља, да се трупаме со треторазредни играчи.
Од лани летото трансферите беа беда, никој не се покажа ко шо треба.

Гркот е обичен просек не би го земал ни за бекап опција посебно не за 40м колку што се врти сумава.Далеку подобри играчи имаш и за помалку од 40м Рашфорд за 30м сега и плата дупло поголема него грков ама па и далеку поквалитетна опција.Муабетов ми е да се донесат искусни играчи да се искористи овај момет кога др тимови се раштимани и да се освојат 2,3 титули со ред а не да експириментираме со 18 годишни таленти и играчи од Ш лиги.Наместо детево од Лил донесиго Бруно Гимараеш а ќе биди поскап 15,20м ама квалитет и искуството се незаменливи ќе можи да одмори и Рајс така а некако минатава сезона да се прегорува од што нема кој да го замени.За некоја минута ќе ги видиме еден против др да видиме која е разликава од малиов до Бруно.Pa ne bi rekol bas, se povrzuvame so klasa igraci i za prvpat imame sansa da napravime strasen sostav
Grkot e bekap opcija za levo bidejki verojatno si odat i Martineli i Trosard(sigurno), odlicen igrac i dobar potencijal.
Prvi opcii levo mislam deka ni se Barcola/Yildiz, a Rogers deluva deka e blisku do dogovor, Rogers e poveke 10ka pa mislam deka ne ni e on prva opcija za levo krilo posto strasno ni treba nekoj brz i dribler tamu.
Za na sredina se brka Bouaddi od Lille, 18 godisen marokanec, wonderkid i dobi povik i ke igra na svetskovo za Maroko verojatno vo prvi 11, dobra sansa da se proskautira malce.
Za vo odbrana na bekovski pozicii mozno e da se donese Ivan Fresneda od Sporting.
Jesus, Trossard, Norgaard, Kepa(?), White(?), Martineli (?) - ova verojatno sve se cisti letovo
Se nadevam ja izgleda utakmicava i vide zosto Bouadi a ne Bruno.Гркот е обичен просек не би го земал ни за бекап опција посебно не за 40м колку што се врти сумава.Далеку подобри играчи имаш и за помалку од 40м Рашфорд за 30м сега и плата дупло поголема него грков ама па и далеку поквалитетна опција.Муабетов ми е да се донесат искусни играчи да се искористи овај момет кога др тимови се раштимани и да се освојат 2,3 титули со ред а не да експириментираме со 18 годишни таленти и играчи од Ш лиги.Наместо детево од Лил донесиго Бруно Гимараеш а ќе биди поскап 15,20м ама квалитет и искуството се незаменливи ќе можи да одмори и Рајс така а некако минатава сезона да се прегорува од што нема кој да го замени.За некоја минута ќе ги видиме еден против др да видиме која е разликава од малиов до Бруно.
Каков грк бе. Моја желба е турчинон од Јуве. Ако не годинава...следната. Боље да се закрпат и годинава со Мартинели и Тросард, па јако да испазарат догодина крило. Нормално ако нема доволно кеш годинава ради ФФП. Ако пак фрлат 40 милиони за нов Мартинели...џабе