- Член од
- 28 декември 2024
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 41
Jas gi prasav adminite, koga ke se otvori i izlegoa vo presret, no napisaa da nema poveke takvi odnesuvanja kako porano, gi povikuvam site da bidat kulturni i vo ramkite na pravilata na forumot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima sve radi ko podmazano od kako tisinaPozdrav svima drustvoo kako ste mi maheri ima li sta novo..
Sta ce ti to sta bi hvatao sa njim.Jedino ti je rijesenje sad da udes u panel i opet ak ganjas mace videces sta pise u panelu za reselere obavijest.I sve ti je odmah jasno.Imal netko da mi posalje neki dobar expolit
Da ti budem iskren ni neznam sta cemi. Haha , valjda da imam. Imas pravo. Gleda se ali u tisini. Nisam vec dvije godine otvorio zdravu hranu i media future. Mogo bi poslat ako imas. Nemam ulaz.a Sta ce ti to sta bi hvatao sa njim.Jedino ti je rijesenje sad da udes u panel i opet ak ganjas mace videces sta pise u panelu za reselere obavijest.I sve ti je odmah jasno.
Nisu oni glupi prate sad svak nas korak
Ja im samo mogu rec gleda se sve.
Al smo i mi nesto naucili.
Sutnja je zlato.
A ti bi ovako ta fatas hahaaaDa ti budem iskren ni neznam sta cemi. Haha , valjda da imam. Imas pravo. Gleda se ali u tisini. Nisam vec dvije godine otvorio zdravu hranu i media future. Mogo bi poslat ako imas. Nemam ulaz.
Eto bas su me zajebao. Bolje nisam ni ocekivao. Nisam ovdje ulazio godinu dana a cini mi se da opet necu. Pojedinci kao djeca.A ti bi ovako ta fatas hahaaa
Ispred nosa ti more uzivaj na plazi mani se tih gluposti oko lista.Eto bas su me zajebao. Bolje nisam ni ocekivao. Nisam ovdje ulazio godinu dana a cini mi se da opet necu. Pojedinci kao djeca.
Pozdtav