Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бернардо веќе имаше договорено се со Атлетико, фалеше само потпис, откако Мурињо стапи на терен и пријави интерес за играчот се сменат работите, каков Флик, тие не ни беа во игра до последно
се гледа дека мака си имаш некоја, оди преиспитај се те молам

Бернардо веќе имаше договорено се со Атлетико, фалеше само потпис, откако Мурињо стапи на терен и пријави интерес за играчот се сменат работите, каков Флик, тие не ни беа во игра до последно

Абе како шо во одговара така, двајца играчи во една недела ви турна Перез, ве измоча од ќерамиди па сега паламудете вие втор тим трет тим. Еден салам играч не можете да донесете

Одлучи се дали беше договорен со Атлетико или не.

Бернардо се нуди веќе 3-4 години и факт беше на овој ростер дека нема да има загарантирана минутажа.

Го имаш Атлетико кој му нуди многу висока плата и прв тим и на крај доаѓа Реал и им го зима од раце.:pos::pos::pos:

Уште еден доказ безразлика плата и улога во тим никој нејќе да игра во клуб каде што админот има поголема гледаност него фудбалот што го играат Атлетико.

Бернардо се нуди веќе 3-4 години и факт беше на овој ростер дека нема да има загарантирана минутажа.

Го имаш Атлетико кој му нуди многу висока плата и прв тим и на крај доаѓа Реал и им го зима од раце.:pos::pos::pos:

Уште еден доказ безразлика плата и улога во тим никој нејќе да игра во клуб каде што админот има поголема гледаност него фудбалот што го играат Атлетико.
Оди види сега за колкава плата го зема Реал и колку години договор и врати се тука со смешките

Па тоа е уште посмешно бе Стефкее. :pos:
Како е посмешно, Реал е Реал најголем клуб во светот, нуди интерес за играчот и му ветува првотимски статус, дупло поголем договор, плус факторот Мурињо - Мендеш.
Се смеете тука а еден ќор играч не можете да купите

Чекај ти мислиш дека Барса фанови паѓаат во очај?

Тимот и костурот е релативно премлад, одамна се нуди и да сакаа досега ќе го земеа.

Реал треба да му ја мисли повеќе, го сменија тенџерето Алаба со Конате друг платеник и го земаа Думфрис кој исто така според мене не им требаше многу многу ама што знам јас.

Сега го зимаат Бернардо на 31 година со 19 милиони плата на 4 години кој што половично им ги решава проблемите во средина и мисли си дека они немаат дубари со ффп. Ги лимитира платата за други опции.
3 години 3 пати ремонт што не е наменет долгорочно, она баш кур ќе скршат плус Мурињо. Мене пример многу ми е јако бидејќи апсолутно 0 грижи имам бидејќи пак мириса на 0 титули за Реал.

Играчите им се повеќе за пари дојдени и тоа се играчи што имаат покажано некој фудбал против Барса а колку ќе се снајдат во Реал....
Ако, да не забораваме дека имаат и они долгови и Перез сака перманентно да продаде 10-15% од клубот.
Сега засега Атлетико растура на меме фронтот, мене ама баш топ ми е.

Како е посмешно, Реал е Реал најголем клуб во светот, нуди интерес за играчот и му ветува првотимски статус, дупло поголем договор, плус факторот Мурињо - Мендеш.

Барса да му ја понудеше минутажата што ја сакаше оддамна ќе беше завршен трансферот, можда порано и од тој на Гордон.

Силва сакаше минутажа и клуб во Шпанија, за платата беше флексибилен. Кога виде дека нема да е прва виолина во Барса, се одлучи за Атлетико. Буквално се договоривте играчот требаше само потпис да стави, и Реал ви го украде од соблекувална.

Реал е голем клуб никој не го негира тоа, ама во овој случај Перез немаше никаква улога што играчот не потпиша за Барса. Приказната Барса-Силва беше завршена денови пред Реал да покаже интерес.

Е сега тоа што ти неможеш да прифатиш дека ви го украдоа у последен момент си е твој проблем.

Meне па овој Силва ми е повеќе за екипа која игра позиционен напад. Барса која изгледа убитачно на контри, каде овој би се вклопил во сето тоа, бавен е ко желка? Претпоставувам дека Флик би го сакал против екипи кои се бранат во 16 метри, зашто тука може да е корисен, има интелигентно движење.

Meне па овој Силва ми е повеќе за екипа која игра позиционен напад. Барса која изгледа убитачно на контри, каде овој би се вклопил во сето тоа, бавен е ко желка? Претпоставувам дека Флик би го сакал против екипи кои се бранат во 16 метри, зашто тука може да е корисен, има интелигентно движење.
Флик уствари го стопираше трансферот.
Со Силва во тим и минутажата што ја бара ќе стагнираат младите играчи.
Мене ми е врв играч Силва и најмногу него го посакував летово, 100 пати сум пишал у фан клуб, ама до некаде и ја разбирам управата, он е 31 години, доста пари сака што ги немаме и најбитно ќе стагнираат Олмо, Фермин, Гави, Бернал, Де Јонг...

9ка и лев штопер се приоритет сеа.

Како не, еве Олисе сега ќе потпише, ако не ова лето, сигурно наредно

Барса да му ја понудеше минутажата што ја сакаше оддамна ќе беше завршен трансферот, можда порано и од тој на Гордон.

Силва сакаше минутажа и клуб во Шпанија, за платата беше флексибилен. Кога виде дека нема да е прва виолина во Барса, се одлучи за Атлетико. Буквално се договоривте играчот требаше само потпис да стави, и Реал ви го украде од соблекувална.

Реал е голем клуб никој не го негира тоа, ама во овој случај Перез немаше никаква улога што играчот не потпиша за Барса. Приказната Барса-Силва беше завршена денови пред Реал да покаже интерес.

Е сега тоа што ти неможеш да прифатиш дека ви го украдоа у последен момент си е твој проблем.
А кај виде ти дека напишав оти не ни го украдоа ? Па јас постирав тука на форумов дека Атлетико имаше се договорено со играчот и Реал се вмеша па го собра во последен момент

Никој не ви се смее дека не можете да убедите играч, ви се смеат сите дека сакате на сто рати да купите класа играчи. Еден куп трансфери цели имаше клубот ваш во последниве две сезони и од сите тие еден курац купија. Акнаа еден куп пари за некој си Гордон кој до вчера ни од дома не го знаеа дека игра во професионална лига а се ценкаат за Алварез и слични како него.

А кај виде ти дека напишав оти не ни го украдоа ? Па јас постирав тука на форумов дека Атлетико имаше се договорено со играчот и Реал се вмеша па го собра во последен момент

Никој не ви се смее дека не можете да убедите играч, ви се смеат сите дека сакате на сто рати да купите класа играчи. Еден куп трансфери цели имаше клубот ваш во последниве две сезони и од сите тие еден курац купија. Акнаа еден куп пари за некој си Гордон кој до вчера ни од дома не го знаеа дека игра во професионална лига а се ценкаат за Алварез и слични како него.
А бе ти збориш за трансфери?
Па Атлетико за 2 години 500 милиони потроши и кај се резултатите?
Замисли да ги земевме трансфер целите, 100 бода ќе бевме пред вас.

Back
На врв Bottom