Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Bash kje cekam rezultati, da vidam koj firmi se, ma da gi znam koj se zosto sum vo trgovija.

Inaku spar proizvodi ima i od zemjava, nasi firmi sto pravat za niven brend, ima od Kosovo, Albanija, Francija, Danska, Italija itn poleka kje gi spusaat navaka.
Se planira i logisticki centar vo zemjava da otvorat.
Se nadevam ke se normaliziraat i cenite za nekoi od SPAR proizvodite od stranstvo otkako dobijat logisticki centar, primer mi nema smisla cokoladata sto im e 109 denari za 100g koga skoro site drugi se poevtini od toa

Последно уредено:
Сме пишувале овде за Ramstore aма некако полумртов ми како супермаркет во Македонија. Дали тој е најслаб од сите други воопшто?

Има ли некој што пазарува почесто во Ramstore? Јас еднаш после кој знае колку години влегов во Ramstore. Има доста работи понуда не дека нема но чувство имам дека не е актуелен како некогаш, дури и како застарен ми е на изглед.

Последно уредено:
Сме пишувале овде за Ramstore aма некако полумртов ми како супермаркет во Македонија. Дали тој е најслаб од сите други воопшто?

Има ли некој што пазарува почесто во Ramstore? Јас еднаш после кој знае колку години влегов во Ramstore. Има доста работи понуда не дека нема но чувство имам дека не е актуелен како некогаш, дури и како застарен ми е на изглед.
Не знам за производи и цени, ама сум меркал едно нусе у рамсторе 20 минути чекам на каса само да ја шмекнам. Има позитивен фидбек!

Back
На врв Bottom