Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Уште Тер од непотребните.
Ако може и Араухо да си оди би било топ.
Касадо и Руни ќе напраат место за Силва.
Ваљда и Рашфорд нема да го продолжат после Гордон.

Наводно сме заинтересирани за Кукурела, ако си оди еден од Балде или Кунде.

За штопер сакам Ван де Вен или Шлотербег, коа веќе не е Бастони.

Го пишав бе и еве го официјално.:D

Немора играч да си отиде за он да дојде.
Платите на Касадо и Руни никој случај не влијаат на другите општо, Рашфорд е официјално аут истотака и Фати.
Бернардо Силва во Сити зимаше 16 милиони, Атлетико нуделе 12 на крај Барса за 8 милиони.:D

Наводно сме заинтересирани за Кукурела
Како тргнале сите мети ќе им ги собереме на Атлетико летово.:pos:
Денешна изјава на Грималдо, сакал да игра во Ла Лига па сеа ти види.:ROFLMAO:
Од сите тие Кунде, Араухо и Балде првиот најмалку смее да се чепка.

Уште Тер од непотребните.
Ако може и Араухо да си оди би било топ.
Ваљда и Рашфорд нема да го продолжат после Гордон.

Наводно сме заинтересирани за Кукурела, ако си оди еден од Балде или Кунде.

За штопер сакам Ван де Вен или Шлотербег, коа веќе не е Бастони.
Ван ден Вен е перфектен за нас, лева нога, брз, има акал у глаата за разлика од нашиве само ќе кошта сигурно јака цифра. Шлотербек потпиша зимово договор со Дортмунд тој не е опција. Ме плаши малце шо се стиша ситуацијава со Алварез нема више толку џева да не извисиме не дај боже за него?

Se spomnuva Ferran vo Arsenal ili Celzi. Ne bi go prodal vo nikoj slucaj ako prethodno ne se obezbedi Alvarez.

Tipceto postigna 21 gol ovaa sezona vo site natprevaruvanja.

И да дојдат Алварез и Халанд заедно ја не би го продал.
Многу потценет играч, секогаш дава и се труди максимално, може не е најталентиран и не е играч од највисок ранк, ама многу корисен играч, посебно за стилот што го игра Флик. Плус може да покрие секаде напред.

И да дојдат Алварез и Халанд заедно ја не би го продал.
Он е од тие ретките фудбалери што разбира што е да се игра за Барселона.
Тип на играч за мене како Педро, би го чувал на клупа ако би се можело што сакаме.

Би сакал Флик како Клоп или Пеп да останат по 9-10 години ама за жал мислам дека нема.
Према мене мислам дека ќе остане се додека Лапорта е тука, после со друга управа којзнае тие како ќе тераат па скоро па сигурно заминува пензија.
Се дур Флик е тука треба да му се даде најдоброто што може и да уживаме.

Мислам дека е редно време да се откажат од Алварез, со 100-120 милиони може да го земат Лаутаро.

Играчот веќе формално го известил клубот дека сака да си оди, јасно им има дадено кој треба да биде приоритет.
Голем скеч направија изродиве, до толку страв да се има. Одолговлекуваат нешто што е неизбежно.

Посекако ќе ме интересира Алварез како ќе изигра сега, бидејќи имала и некоја клаузула ако играчот ја активира мора клубот 90милиони фиксни.
Колку е точно ова незнам али секако одличен скеч и од двете страни. Ова е ново ниво на допирање дно.

Back
На врв Bottom