СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мундијалот во САД, Мексико и Канада 2026.

• Бразил

• Германија

• Англија

• Аргентина

• Португалија

• Колумбија

• Шпанија

• Франција

• Белгија

• Холандија

• Уругвај

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Мене фаворити ми се Енглезиве, редно е да освојат титула и верувам дека ќе биде заслужена. Конечно ја имаат таа генерација која пропушти 2 финалиња на еуро ама сега ќе земат според мене.

Мене фаворити ми се Енглезиве, редно е да освојат титула и верувам дека ќе биде заслужена. Конечно ја имаат таа генерација која пропушти 2 финалиња на еуро ама сега ќе земат според мене.
Инцестите ми беа омилени од мали години, сега со нацистот дали групите ќе ги пројдат.
За Јапан ќе си навивам.

Инцестите ми беа омилени од мали години, сега со нацистот дали групите ќе ги пројдат.
За Јапан ќе си навивам.

Јас ќе си навивам за нацистиве ама сумњам дека ќе направат нешто, енглезиве ги гледам како солидни со добра средина и напад.

Јас ќе си навивам за нацистиве ама сумњам дека ќе направат нешто, енглезиве ги гледам како солидни со добра средина и напад.
Па Кејн можда е и најдобриот шпиц на мундијалот, за другите у напад шо знам.
Одбраната им е голем прашалник, седината добра али крилата ќе видиме дали ќе се појават на натпреварите, на Сака формата му е у благ пад, Гордон ќе видиме, Рашфорд игра еднаш на 3 натпревари на ресто неможеш да се ослониш.

Белгија на анкетава ептен ја опишаа луѓето, некако ептен се паднати освен средина што секогаш ја држат, Тилеманс и Де Брујне очекувам на светсково добар тандем да извадат и Доку како брзо крило. Одбраната дупка, а важеа како дисциплинирана репка која нема многу ол старови али има хемија, групата ќе ја минат сигурно али мислам дека макс до 1/4 финале им предвидувам со она дрвото звано Лукаку.
Автоматски споено мислење:

Уругвај и Колумбија мислам дека имат најслаб состав до сега во историја од како настапуваат на светски. Уругвај од играчи како Кавани, Суарез, Годин, Хименес дојдоа да им играт играчи од домашната лига. Само Валверде им вреди и мислам дека ќе го води тимот а Колумбија од класици како Фалкао, Џејмс Родригез, Куадрадо, Оспина дојдоа да играт исто со некои за мене непознати играчи подпросечни. Барем ми е драго што се враќаат на големата сцена после 8 години. По мене мислам дека Норвешка ќе ги размонтира и двете репрезентации ако би играле.

Последно уредено:
Многу сме блиску до "три корни пенал" и "штом ми пцуеш мајка не ти давам да играш, моја е топката"

едит:
...не знам дали само кај мене е ова или болдираново не го копира, па еве слика:

1780395196060.png

Многу сме блиску до "три корни пенал" и "штом ми пцуеш мајка не ти давам да играш, моја е топката"

едит:
...не знам дали само кај мене е ова или болдираново не го копира, па еве слика:

Прегледај го приврзокот 479104

Па ќе ја забрза играта, нема да се задржува времето и ќе има динамика. Ова е добро до некаде.

Не ми текнува на некоја друга репрезентација, која што имала толку голем талент во напад, како Франција за ова СП, единствено Бразил на СП 2002 (и уште еден Бразил е во игра, но тој е подалечна историја)

Back
На врв Bottom