- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 525
- Поени од реакции
- 970
Мене фаворити ми се Енглезиве, редно е да освојат титула и верувам дека ќе биде заслужена. Конечно ја имаат таа генерација која пропушти 2 финалиња на еуро ама сега ќе земат според мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инцестите ми беа омилени од мали години, сега со нацистот дали групите ќе ги пројдат.Мене фаворити ми се Енглезиве, редно е да освојат титула и верувам дека ќе биде заслужена. Конечно ја имаат таа генерација која пропушти 2 финалиња на еуро ама сега ќе земат според мене.
Инцестите ми беа омилени од мали години, сега со нацистот дали групите ќе ги пројдат.
За Јапан ќе си навивам.
Па Кејн можда е и најдобриот шпиц на мундијалот, за другите у напад шо знам.Јас ќе си навивам за нацистиве ама сумњам дека ќе направат нешто, енглезиве ги гледам како солидни со добра средина и напад.
Ако Ембапе беше од Јордан:
Многу сме блиску до "три корни пенал" и "штом ми пцуеш мајка не ти давам да играш, моја е топката"
едит:
...не знам дали само кај мене е ова или болдираново не го копира, па еве слика:
Прегледај го приврзокот 479104
Па можеш да пцуеш бе, само сега ќе бите транспарентно, сите да знаат како си му изредил еден куп џонтра пцовки.sve ok ama ova
Прегледај го приврзокот 479119
da ti se naseram u svetot vo koj ziveeme, ej zamisli ne mozes da pcues na fudbal![]()
![]()
I sve radi ona mutirano majmunsko kopile vinisius.