Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Франција само треба повод, се' друго им е спремно
Циганарија и овие.

Цел Твитер е со видеа од вчера од Париз. Какви диви животни се тоа, алал. Рандом коли палат по улици, па дури глеам клипови и луѓе има внатре овие им ја прават парче колата.
Ако им е, малце им е. Тоа е таа европска иднина за која се „бориме“.
Си го примија цел шлајм додека нас и ден денес не третираат како дебили. Уште полошо нека им биде.
Се гледаат, да.Иако делумно си во право, сепак нема разлика во однесувањето на белите и црните французи. Тоа што нашето око се фокусира на што прават црнците е друг проблем.
Париз и Франција општо, гореле и за многу други работи. Нај масовните протести и нереди во скоро време се направени токму од белците - жолти елеци или како и да се викаа оние пред некоја година што запалија пола град. И тоа беше хаос кој траеше долго време. Редовно се палеа коли а сигурно имало и жртви. Ме мрзи сега да гуглам за тоа, ова вака набрзинка што ми текнува. Си имаат анархистички дух французите. Истото може да се каже и за грците.
Инжинери и доктори малку претерале со прославата.Се гледаат, да.
Али преовладуваат црнци/арапи/муслимани. Париз реално последниве 15 години на ништо не личи, многу е гаден.
Пример, ова... стварно не разбирам која е поентата/потребата на вакво нешто:
Али тоа е, Европски менталитет. Ќе го слушаме Макрон, ние сме трета земја, неписмени... они се розевиот свет.
Врска нема оваа групна фаза, само служи пиљуштарци да се чалмат.Уште Барса и Баерн да се заменат со Интер и Атлетико.
Прегледај го приврзокот 478940
И Интер лани кога губеа само 1-0 да добиеа пенал на крај може ќе победеа.Psz igral vaka psz igral onaka. Ako ne bese penalo psz nikojpat nemase da dade gol, makar im dale uste 90 min da igrat.
Тоа е и до тренерот и тактиката, ма да француска лига тоа дозволува.Врска нема оваа групна фаза, само служи пиљуштарци да се чалмат.
ПСЖ двапати оди на нокаут и двапати освојува.
Тешка либтардско - комуњарска глупост напиша. Типично левичарско релативизирање.Иако делумно си во право, сепак нема разлика во однесувањето на белите и црните французи. Тоа што нашето око се фокусира на што прават црнците е друг проблем.
Париз и Франција општо, гореле и за многу други работи. Нај масовните протести и нереди во скоро време се направени токму од белците - жолти елеци или како и да се викаа оние пред некоја година што запалија пола град. И тоа беше хаос кој траеше долго време. Редовно се палеа коли а сигурно имало и жртви. Ме мрзи сега да гуглам за тоа, ова вака набрзинка што ми текнува. Си имаат анархистички дух французите. Истото може да се каже и за грците.