Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова авантиво колку е сигурно ? Хајп за 2-3 дена или стварно се нафатил ?Добро е што пак го враќаат стариот во игра. Иако не верувам дека уште се одлучиле за такво сценарио, а и во текстот се спомнува дека "советниците" ќе отидат да разговараат, може да го гледаат како опција без Рангник. Не значи дека и двајцата ќе дојдат.
Моментално, што порадикално сценарио, тоа ми е попривлечно, подобро така да се изгине, отколку пак мачење со блуткави компромиси.
Гласнер е ок, но не ме импресионира и покрај некои успеси (кои исто не се импресивни) и солидното тренерско искуството, што го прави попривлечен за овие што бираат, особено кога други тренери, кои им беа повисоко на листата, не сакаат да се нафатат во ваква ситуација.
Му ги донесоа и у Ливерпул и шо напраи ?Слот е како rich mans Pioli. Освен ако не му донесат класа фудбалери максимум е топ 4.
Ќе го земите во Арсенал ајдеВидов некои цитати, држи вода тоа што изјавил, само е задоцнето некоја година.
Нека му е со среќа, сакам да отиде во средина каде ќе се снајде добро и ќе направи уште нешто во кариерата. И се надевам ќе отиде во некој од најсилните клубови или барем добар тим од ПЛ како Њукасл, Тотенхем и сл.
Имам пишувано дека секој што дал придонес за 21/22, колку и да ме нервирал во меѓувреме, на крај, заслужува благодарност. Ептен треба да утне нешто за да биде поинаку.