Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
off.net.mk
Ти гледај го нашево DEI остај ги америте очи нека си вадат!Меритократија што?
„Без грижи господа, во ваш интерес е за вашето здравје да се грижат DEI кадри“.

За ние сега овде моментално да си се насмееме и да ги истроламе е супер.@Vanlok @Ska Maniac @Eisenhorn , остали..
Добро бе, не ви е малку ќејф?! Не фаќате малку сеир што Холивуд маме им еба на грците?!
Им се посраа на сета митологија и (антички) хеленизам!
Откако педери и педофили ги направија, тргнаа и sand niggers од Северна Африка да ги прават, што всушност и не е така далеку од реалноста!
Мене баш ми слатко што се дешава во Холивуд
(нели баш и не мора да ги гледаме лично, ама други миљарда луѓе ќе ги гледаати ќе учат историја од таму
)
Па шо знам... некако не се лутев како го претставија Ацета...За ние сега овде моментално да си се насмееме и да ги истроламе е супер.
Долгорочно не е на арно затоа што откако Аце го гледавме грк и се љутевме, ќе дојде ред и нигериец да го гледаме и да се љутиме.
Ко што се љутевме за Гоце бугарин, ќе се љутиме и за Гоце палестинец.
Долгорочно и нас ќе ни заигра мечката кога тогаш.
Никој не ги правел, стварно биле тоа.Откако педери и педофили ги направија

За Одисеја каде Елена Тројанска ќе биде црња.. ама не е испаднат, рано е.Абе Грците биле педери, Македонците не биле Грци. Следствено не мора да значи дека и они биле педери.
Птица, ти за што зборуваш? За тој новиот филм Одисеј, или кој и да беше? Испадна блу-реј снимка да гледаме сеир?
Види доле коментари од некој Блаже Аризанов!![]()
Skopje Pride
Овогодишниот Скопје Прајд ќе се одржи под слоганот „Сите нека знаат / Let Everyone Know“ Со него сакаме да ѝ се спротивставиме на тишината што ни се сервира како услов за безбедност и прифаќање,...www.facebook.com
Прегледај го приврзокот 477921
Kako toa ?Бтв ние имаме заедничко со античките македонци, колку и малоазијсконо племе доле со хелените..
Долга и широка владе...Kako toa ?