Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овие гомна не заслужуваат да го носат овој дрес... незнаат една акција да сврзат, не пак гол да дадат.

Жолтово магаре нека си се врати у Монца.

Услов да му продолжат договор на Спалети беше ЛШ?

Сега ќе му раскинат?

И сите играчи се на ниво на Џакерини, кој влегуваше на решена утакмица.

Услов да му продолжат договор на Спалети беше ЛШ?

Сега ќе му раскинат?

И сите играчи се на ниво на Џакерини, кој влегуваше на решена утакмица.

Па не, договорот е веќе продолжен. Претходниот беше услов за ЛШ... така да тоа веќе не важи, тој си има нов договор.

А и нема потреба од менување тренери реално, кој и да дојде нема ништо повеќе да постигне со овие клошари.

Па уште се карат магарињата.

Не е проблем тренерот, како што очигледно не беа последните 5 тренери.
Автоматски споено мислење:

Од Буфон на ова паднавме…
Мене ми е мило дека нема ЛШ да играт уфилманите пичкици, се надевам метла ќе јадат сите.

Имаме шанси за ЛШ да фатиме последно коло?

Имаме шанси за ЛШ да фатиме последно коло?
Никаква. Ете го и Спалети ќе разговарал со Елкан наредна недела… трул е клубов, мириса на труло

Ние имаме проблем со малите екипи, со големите може слободно да кажаме дека бевме перфектни... таму 99% имам добиено бодови.

Еве една мала статистика од почеток на сезоната колку само бодови се изгубени со малите екипи:

Верона - Јувентус: 1-1
Лацио - Јувентус: 1-0
Јувентус - Торино: 0-0
Фиорентина - Јувентус: 1-1
Јувентус - Лече: 1-1
Каљари - Јувентус: 1-0
Јувентус - Лацио: 2-2
Јувентус - Сасуоло: 1-1
Јувентус - Верона: 1-1
Јувентус - Фиорентина: 0-2

23 изгубени бодови + 68 моментални = 91 бодови вкупни. Ајде дури и Лацио да го отфрлиме, ама другите во никој случај не смееме за кикс.

Мораше да се случи ваков шамар. Па после ова да се свестат неспособните од Управата дека вака повеќе не можи....

Комплетна оставка од сите....До еден......

Аман веќе со овој Конте... а се деси криза одма се отвара темата со Конте. Незнам што толку го величите, зборувајте ми за тренери како Анчелоти и Капело... а не за периката.

Треба да се зборува за доведување на нови фудбалери и заминување на ѓубрињата како жолтото магаре, Дејвид, Влахо, Опенда, шипото Жергова итн...

Влахович ќе си одел без ЛШ немало да продолжи договор :pos:

Ќе сме жртвувале еден од Турам и Бремер или Чико :pos:( сите освен последниот беа ужас сезонава, последниот тро поарен). Разликата меѓу ЛШ и ЛЕ била 30м во добивка. Елкан спремал нова финансиска инексија од 150-200м.

Комоли најверојатно лета а и Модесто (овај не знам зошто го потпишаја).

Сценарио е да му ти дадат ʼклучевитеʼ од клубот на Киелини и Спалети (ако не си дај отказ).

Јас би го довел Платини иако не одјеба, ни фали таков политичар и за притисок на федерација и за водење работа.

Нека си одат сите искрено не ми е ил гајле, ова можи и да е благослов. Против сум на менување на тренер. 5 сменавме и проблемот не е решен.

Аман веќе со овој Конте... а се деси криза одма се отвара темата со Конте. Незнам што толку го величите, зборувајте ми за тренери како Анчелоти и Капело... а не за периката.

Треба да се зборува за доведување на нови фудбалери и заминување на ѓубрињата како жолтото магаре, Дејвид, Влахо, Опенда, шипото Жергова итн...
Не е само за тренерот, незнам колку прочита.

Не победува Комо кај Кремонезе. Еден од Рома и Милан игра нерешено фикс. Ние нема да го тепаме Торино.

Back
На врв Bottom