- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.435
- Поени од реакции
- 3.591
Не е до Рома бе човече..Ако не се способни да организираат дерби нека играат без публика во нормален термин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до Рома бе човече..Ако не се способни да организираат дерби нека играат без публика во нормален термин.
Може да ја играат без навивачи.Не е до Рома бе човече..
Зошто ? Тебе или мене да ни угодат ? Не иде тоа така бе друже..Ижа луѓе со сезонски со курци со палци..Рома е домаќин и им треба поддршка ма кој и да е клуб на светов не можеш да ги погазиш!!Може да ја играат без навивачи.
Ние ќе си го земеме следнава сезона, и така ни треба напаѓач. Одвај го чекам моментот Ибра да видам како ќе изреагира кога ќе дознае дека треба да преговара за него.
Какво разочарување е ликов, мислам дека Балотели со сите мани каков што си беше, повеќе го сакаа во клубовите во кои играше. Лукаку каде и да отиде се искара и со соиграчите и со менаџментот, сега никој не сака ни да го види ни да го прибере.
Ibra i on ke si lapnat provizija od klubot za uspesnio dogovor ke si svrtat gazo i edno kafence ke ispijat na centaro u milano.Ние ќе си го земеме следнава сезона, и така ни треба напаѓач. Одвај го чекам моментот Ибра да видам како ќе изреагира кога ќе дознае дека треба да преговара за него.
Ама експертите на темава пишуваа дека Интер е просечен тим и дека Милан, Јувентус и Наполи имаат дури и подобар прв тим...Haters gonna hate
Никој никогаш, барем од наш фан клуб.Ама експертите на темава пишуваа дека Интер е просечен тим и дека Милан, Јувентус и Наполи имаат дури и подобар прв тим...