- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 4.489
Сами си ја запалија ударната заставаИма некој објаснување, по портали пишуваат дека торцида им ја запалиле заставата на ббб,што како се десило ако знае некој нека пише.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сами си ја запалија ударната заставаИма некој објаснување, по портали пишуваат дека торцида им ја запалиле заставата на ббб,што како се десило ако знае некој нека пише.
па не ми изгледа така али кој ги знаеСами си ја запалија ударната застава
Па според коментарите кој што се пишат на балкански навијачи изгледа дека Делије му го имат запаленоСами си го запалиле или има нешто поврзано со Делије?
Не ми е јасно како никој не приметил ништо, ако е од пред некој ден во мртво време? Кога го местеле транспаренто и кога се стационирале ?Мене ми нема многу навивачко ваква акција. Што е следно? Ќе летаме дронови за да палиме противнички знамиња?
Единствено што е похрабро е што ваљда треба физички да ги поставиле направиве на трибината, а сепак станува збор за гостински стадион. Сепак не е дека тоа не може да се направи во мртво време на празен стадион.
шо се видливи со око не се баш мали… има разни теории за сега ама уште малце нејасно 
Не биле спречени од полицијата?Јако мавање удриле денес БББ и Армада
Членови на Торцида од Загреб биле во контакт со членови на Гробари од Белград, станува збор за поединци, биле фатени од страна на Бед Блу Бојс и им одземале телефони при што откриле меѓусебни разговори.Малку не ги пратам овие од северот и тие браќата нивни католички шо е муабето не знам кој со кој си разменувале информации торцида со гробари а ббб со цигани последно шо знам дека имаше хрвати как гробари на трибина пред некоја година ко се тепаа да му ја превземат после нешто пароли сега телефони пораки ај ако можи некој да ја кажи историјата и деталите шо е маубето
Не само разговори него и цинкарења. Гробари ги навеле Торцида на Копре Недри у Тузла, а овој од Торцида на Гробари им давал поединечно информации за секој битен член на БББ...Членови на Торцида од Загреб биле во контакт со членови на Гробари од Белград, станува збор за поединци, биле фатени од страна на Бед Блу Бојс и им одземале телефони при што откриле меѓусебни разговори.