Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој објаснување, по портали пишуваат дека торцида им ја запалиле заставата на ббб,што како се десило ако знае некој нека пише.
Сами си ја запалија ударната застава

Мене ми нема многу навивачко ваква акција. Што е следно? Ќе летаме дронови за да палиме противнички знамиња?
Единствено што е похрабро е што ваљда треба физички да ги поставиле направиве на трибината, а сепак станува збор за гостински стадион. Сепак не е дека тоа не може да се направи во мртво време на празен стадион.

Сами си го запалиле или има нешто поврзано со Делије?

Attachments

• IMG_3273.jpeg
    IMG_3273.jpeg
    180,9 KB · Прегледи: 69
дали некој знае дали уште има некој функционален/активен ваков сличен форум за навивачки групи во србија, хрватска, босна…

Сами си го запалиле или има нешто поврзано со Делије?
Па според коментарите кој што се пишат на балкански навијачи изгледа дека Делије му го имат запалено

Мене ми нема многу навивачко ваква акција. Што е следно? Ќе летаме дронови за да палиме противнички знамиња?
Единствено што е похрабро е што ваљда треба физички да ги поставиле направиве на трибината, а сепак станува збор за гостински стадион. Сепак не е дека тоа не може да се направи во мртво време на празен стадион.
Не ми е јасно како никој не приметил ништо, ако е од пред некој ден во мртво време? Кога го местеле транспаренто и кога се стационирале ?

На видеото може да се види дека почнува да гори на неколку места во исто време и најдени се повеќе control-remote уреди :D шо се видливи со око не се баш мали… има разни теории за сега ама уште малце нејасно :ROFLMAO:

Јако мавање удриле денес БББ и Армада

Лоша организација на полицијата е ова се сретнале по пат во близина на Загреб,немало никаков судир.

Малку не ги пратам овие од северот и тие браќата нивни католички шо е муабето не знам кој со кој си разменувале информации торцида со гробари а ббб со цигани последно шо знам дека имаше хрвати как гробари на трибина пред некоја година ко се тепаа да му ја превземат после нешто пароли сега телефони пораки ај ако можи некој да ја кажи историјата и деталите шо е маубето

Малку не ги пратам овие од северот и тие браќата нивни католички шо е муабето не знам кој со кој си разменувале информации торцида со гробари а ббб со цигани последно шо знам дека имаше хрвати как гробари на трибина пред некоја година ко се тепаа да му ја превземат после нешто пароли сега телефони пораки ај ако можи некој да ја кажи историјата и деталите шо е маубето
Членови на Торцида од Загреб биле во контакт со членови на Гробари од Белград, станува збор за поединци, биле фатени од страна на Бед Блу Бојс и им одземале телефони при што откриле меѓусебни разговори.

Членови на Торцида од Загреб биле во контакт со членови на Гробари од Белград, станува збор за поединци, биле фатени од страна на Бед Блу Бојс и им одземале телефони при што откриле меѓусебни разговори.
Не само разговори него и цинкарења. Гробари ги навеле Торцида на Копре Недри у Тузла, а овој од Торцида на Гробари им давал поединечно информации за секој битен член на БББ...

Back
На врв Bottom