Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Доминација во секој поглед!!!

Рашворд мора по тимски да игра.

Нека биди ова поведа за Флик.

Одлична игра, Раши да не беше себичен да му ја дадеше на Фермин и 3 гола ќе беа сега.
Сите што јадете гомна за Феран да се извинете тука. Дечкото може некад промашува, али многу разбира фудбал. Без топка движењето му е феноменално.

Искрено ме изненади стакленио јас така си го викам (Олмо) мајсторски потег.

Рашфорд игра некако како под импресии, затоа прави грешки. Намали доживљај брат Реал игра колку времето да пројде.

Честито титула бабаниии :oleee:

Нека биде сезоната во ЛШ школо за Флик со високата одбрана, па наредна сезона и ушката да ја дигаме.

Секоја чест за тој што ќе ја тегне Оливија вечерва. :love: Јас за 5 саати треба за работа да станам да им ебам азиски пазар.

:oleee:

Честито титула и од мене екипо НО но летово влегуваме/ќе влегуваме повторно со лимитиран кеш ќе мора добри трансфери да се одврзе ќесето тоа значи и продажби т.е болни заминувања и играчи од прва класа зошто се останато ќе биде трансфер/и во паника поготово ако сакаме трофер во Лш.

Честиткиии екипоооооо, мсстерклас сезона и мастерклас Класико. Останува малата горчина ради ЛШ но мене Ла Лига ми е некако многу подрага, знаејки дека се бориме против цела држава буквално. А домашното првенство секогаш е приоритет. ЛШ ќе си дојде , не му се секирајте. Со Флик освојуваме ЛШ дали ќе биде следната сезона или после две сезони, тоа не е ниту важно, тоа сум сигурен.ФЛИК НАЈДОБАР ТРЕНЕР ЗА БАРСА. Никој не е подобар од германецот, еве сега мене да ме прашаат да дојде Пеп или да остане Флик со две раце би гласал за Флик и не би се двоумил ни секунда . Фала ти Ханси и уште многу години да бидеш наш тренер. И за крај

Campeoneees Campeoneeesss OLE OLE OLEEE…

Visca Barca y Visca Catalunya

Back
На врв Bottom