- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.305
- Поени од реакции
- 2.140
Зш така им е кеифЗошто со младинци не излегоја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зш така им е кеифЗошто со младинци не излегоја
Само прашавЗш така им е кеиф
Зш така им
Зш така им е кеиф
ИзвиниЗш така им е кеиф

Боно и Јасухира, џиновите од далечните континентиНеколку одлуки...
Боно оди на влез и на шут, го тегнат на шутерска рака од позади, дресот му го скинаа, овој не свири ништо
Се пренервира Чупиќ со Боно, ќе го истепаше во второво полувреме.
Се потврдува дека без Малус и Хориха сме класи послаби. Али океј, второво го игравме ептен комбинирано, со Марио на лево крило, Пинто десно.

Ништо не им менува утакмицата на охриѓани. Секако за второ место решааваат во директен дуел со Пелистер. Безразлика на денешниот резултат, ќе им треба(ше) да не загубат од Пелистер дома за да завршат втори.Не ми се свиѓа дека изгубивме и дека ја пуштивме утакмицава. Не гледам зошто да одигруваме за други екипи.![]()
Za nikogo ne odigravme, vodevme 40 minuti ama ne stigna zamor. Igravme so Monpelje vo vtornikot, cetvrtokot Pelister i vcera u Ohrid. Mnogu los raspored, vtoro kombiniran sostav, ocekuvano da se sprecat povredi plus da dade sansa sekomu, test za sledna godina.Не ми се свиѓа дека изгубивме и дека ја пуштивме утакмицава. Не гледам зошто да одигруваме за други екипи.![]()
Психолошкиот момент паѓа на Работник па уште сега кога се каша попара не ме чуди да го добијат и од АлколоидНишто не им менува утакмицата на охриѓани. Секако за второ место решааваат во директен дуел со Пелистер. Безразлика на денешниот резултат, ќе им треба(ше) да не загубат од Пелистер дома за да завршат втори.
Од побеава ќе имаат ќар ако пример Пелистер не победи со Алкалоид дома, ама тоа е научна фантастика.