Фан клуб - РК Вардар

Зш така им е кеиф
Само прашав
Несе лути веднаш
Автоматски споено мислење:

Зш така им е кеиф
Автоматски споено мислење:

Зш така им е кеиф
Извини

sudiive svirnaa nekolku odluki vo nivna korist plus da ne se lazeme za nas sezonava e zavrsena. mene me raduva deka se probuvaa taktiki protiv cvrsta odbrana i deka ete vidovme i nekoj noviteti... da gi zgazivme i ovie, ke kupea uste 10 nasi bivsi igraci, veke nema koj ne zedoa :icon_mrgr:

ko vesprem edno vreme :lolzz:

Неколку одлуки... :D
Боно оди на влез и на шут, го тегнат на шутерска рака од позади, дресот му го скинаа, овој не свири ништо :D
Се пренервира Чупиќ со Боно, ќе го истепаше во второво полувреме.
Се потврдува дека без Малус и Хориха сме класи послаби. Али океј, второво го игравме ептен комбинирано, со Марио на лево крило, Пинто десно.

Неколку одлуки... :D
Боно оди на влез и на шут, го тегнат на шутерска рака од позади, дресот му го скинаа, овој не свири ништо :D
Се пренервира Чупиќ со Боно, ќе го истепаше во второво полувреме.
Се потврдува дека без Малус и Хориха сме класи послаби. Али океј, второво го игравме ептен комбинирано, со Марио на лево крило, Пинто десно.
Боно и Јасухира, џиновите од далечните континенти :masa:

Ова беше лаганица одигран натпревар со пробување на триста варијанти , и реално така и треба. Воопшто не ни требаше да влага Малус и да се ризикува евентуална повреда. Да ни требаше победа секако дека ќе беше друг и пристапот а и резултатот. Нека им е честито на Охрид, заслужија победа , нека ја завршат сезоната и со европски трофеј.

Не ми се свиѓа дека изгубивме и дека ја пуштивме утакмицава. Не гледам зошто да одигруваме за други екипи. :toe:
Ништо не им менува утакмицата на охриѓани. Секако за второ место решааваат во директен дуел со Пелистер. Безразлика на денешниот резултат, ќе им треба(ше) да не загубат од Пелистер дома за да завршат втори.
Од побеава ќе имаат ќар ако пример Пелистер не победи со Алкалоид дома, ама тоа е научна фантастика.

Не ми се свиѓа дека изгубивме и дека ја пуштивме утакмицава. Не гледам зошто да одигруваме за други екипи. :toe:
Za nikogo ne odigravme, vodevme 40 minuti ama ne stigna zamor. Igravme so Monpelje vo vtornikot, cetvrtokot Pelister i vcera u Ohrid. Mnogu los raspored, vtoro kombiniran sostav, ocekuvano da se sprecat povredi plus da dade sansa sekomu, test za sledna godina.
Nie naseto si go odrabotivme prethodno i si ja zavrsivme rabotata. Da ne ni bese zavrsena ke se macevme da ja zavrsime so vakov raspored vcera i verojatno ke izvisevme.

Dojdov da vi ukazam da ne ja sledite veke Wikipedia. Ako otvorite ke vidite deka tamu nekoj se zaigral tolku mnogu, sto najavuva deka Taleski i Kristopans ke dojdele vo Vardar, a nikoj (duri ni Horiha) nemal da si odi od klubot za sledna godina.
Ne veruvajte na Wikipedia za transferi najcesto e netocna.

Последно уредено:
Ништо не им менува утакмицата на охриѓани. Секако за второ место решааваат во директен дуел со Пелистер. Безразлика на денешниот резултат, ќе им треба(ше) да не загубат од Пелистер дома за да завршат втори.
Од побеава ќе имаат ќар ако пример Пелистер не победи со Алкалоид дома, ама тоа е научна фантастика.
Психолошкиот момент паѓа на Работник па уште сега кога се каша попара не ме чуди да го добијат и од Алколоид

Back
На врв Bottom