Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    303
@Rollo Tomassi па и алатот ако го споредиш со: тотал, емтоп, инко...(каде реално и припаѓа) не не многу поефтин
Не бил алатот многу поефтин? Јас имам веќе направено споредба ако не те мрзи барај наназад а плус во Лидл алатот е со 3год гаранција а ингко и тотал се по година дена а за квалитет да не зборам

Не бил алатот многу поефтин? Јас имам веќе направено споредба ако не те мрзи барај наназад а плус во Лидл алатот е со 3год гаранција а ингко и тотал се по година дена а за квалитет да не зборам
макита, девалт, милвоки... колку имаат гаранција по 100 год. или и тие не се квалитетни оти немаат толкава гаранција,
имам и јас алат од лидл и можеби се ок во однос цена квалитет но не се издвојуваат нешто над хоби кинескиот алат во која класа и припаѓаат и по цена а и по квалитет

макита, девалт, милвоки... колку имаат гаранција по 100 год. или и тие не се квалитетни оти немаат толкава гаранција,
имам и јас алат од лидл и можеби се ок во однос цена квалитет но не се издвојуваат нешто над хоби кинескиот алат во која класа и припаѓаат и по цена а и по квалитет
По 5години имаат тие гаранција
Секако дека се издвојуваат од хоби кинескиот ингко али само да се хејта

По 5години имаат тие гаранција
Секако дека се издвојуваат од хоби кинескиот ингко али само да се хејта
Имаат 5 на сон само..
Туку со муабетов за парксајд ме потсеќаш на едно очајно лоби за Грее клими н.1 у светов :rolleyes:

Имаат 5 на сон само..
Туку со муабетов за парксајд ме потсеќаш на едно очајно лоби за Грее клими н.1 у светов :rolleyes:
Со таа разлика што они се продавачи и имаат личен бенифит а јас не сум и ги имам и едните и другите и ред друг профи алат

И бркаат работа исто како Инко? Така?
Подобри се а цената малтене упола им е
Немам што да измислуам се си е на мет достапно и цена и спецификации
Е сега убаво кажа мана е што не се нон стоп достапни

Видов реклама на телевизија за тие вработувања по маркети.

Лидл повеќе ќе личи на Кипер и Китго, отколку на Тинекс и Веро. Ако разбирате што сакам да кажам.

Прегледај го приврзокот 477237
Aко мислиш асортимански Кipper не нуди алкохол, мислам дека ни свинско нема воопшто и многу е помал изборот во све што нуди. Повеќе халал производи и наменет најповеќе за она што најчесто купуваат албанците муслиманите.

Lidl повеќе има асортиман на непрехрамбени производи и понекогаш тематски интернационални недели со храна. Повеќе каси има Lidl за разлика од Kipper.

Последно уредено:
Тие по Германија ставаат црнци и булки, а не па за Македонија.
Eпа да ограничат кој смее а кој не смее да се вработи не им е од корист. Во Македонија има значително голем број муслимани поточно албанци. Сакале нејќеле тоа е.

Не знам како е по повеќето други маркети.
Веро колку што гледам во Тетово оној во близина пазарот излез на Тетово не сум видел на каса и кај овошјето и зеленчукот албанка да работи.

Кипер има мешано и македонци и албанци и турци..

Последно уредено:
Eпа да ограничат кој смее а кој не смее да се вработи не им е од корист. Во Македонија има значително голем број муслимани поточно албанци. Сакале нејќеле тоа е.

Не знам како е по повеќето други маркети.
Веро колку што гледам во Тетово оној во близина пазарот излез на Тетово не сум видел на каса и кај овошјето и зеленчукот албанка да работи.

Кипер има мешано и македонци и албанци и ту
Се додека е државјанин на Македонија треба да се вработи, но јас во никој случај не би вработувал со шамии. Тоа никако.

Се додека е државјанин на Македонија треба да се вработи, но јас во никој случај не би вработувал со шамии. Тоа никако.
Ние колку у да не сме за такви со шамии да се вработат на некој компании не им одговара да ограничуваат.

Back
На врв Bottom