Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене со Палас и Барнли ми се пострашни, отколку Вест Хем. Секој кој пробал да игра отворен фудбал против Арсенал, лошо поминал. Дури и Баерн Минхен беше поразен 3:1 на отворен фудбал. Овие што играат бункер ни се најголем проблем, Барнли и за ништо да не игра, пак ќе игра тежок бункер, Палас цела филозофија им е тоа. Вест Хем ќе мора да победат и all in ќе играат, максимално агресивно, максимално отворено.
Автоматски споено мислење:

Ова беше малку подрането. Денес и математички ја освои (барем shared му е загарентирана сега за сега до нареден натпревар).

Ќе беше добро пораз мамето, не им веруам на нашиве

Ако не спукаат три победи до крај, стварно не заслужуваат.
Среќа финалето ЛШ (ако влезат) е на 30 мај, па нема да се менува распоред до последно коло.
На кое ниво спаднавме како фанови, да мора да ги гледаме утакмиците на Сити зошто нашиве кикснаа безвезе утакмици.

Да не го дадеше Доку на крај, ќе речев 100% шампиони.
Вака, сјебано е, со ВХ утакмицата е финале.

Па пичка му матер ваљда сега треба да бидат најмотивирани кога се зависи од нив.

Ќе биде и вечер интересно да се види како ќе биде.

Прво, честитки за прво финале после 20 години, незнам колку од вас го гледале во живо тоа од 2006-та, уште ми е криво какви голови прими Алмуниа и какви шанси утна Анри...
Во финале шансите се 50-50 па играле и против вонземјани, мора да изгинат на терен нема филозофија.

Друго, на 3 утакмици до ПЛ титула, ,многу веројатно доволни ќе бидат и 7 бода ама не сум сигурен дека и тоа ќе биде лесно. 3 месеци играат ко парализирани,а идиотот на клупа нема појма што се дешава. Па матер ти е.ем ако не си способен да ги победиш ебени Вест Хем, Барнли и Палас не ни заслужуваш да освоиш.

Палас го гледав со Бормут, тотално се фокусирани на ЛЕ. Барнли се веќе во чемпионшип. А не верувам дека Арсенал ке дозвволи Вест Хем 3 пати по ред да им застане на пат кон титула.

Многу чудни луѓе сте, тој Артета што толку го хејтате само затоа што има добра пропаганда против Арсенал на социјални мрежи и заебанци за клубот не само од сега туку подолг период, туј човек не доведе до ова ниво. Да можеме конечно да се бориме против топ клубови.
Како Артета да не сака да освои, тимот играл лошо, па ќе игра другар имаат огромен притисок да се освојат титули, имаше повреда на битни и клучни играчи за тимот и играта која ја форисира Артета, не се секогаш работите така прости како вие што мислите на рамниште на обичен фан и лаечки бош муабет, подлабоки се и клубот за сега успешно ги надминува.
Али како и да е, уживајте што после толку време Арсенал е клуб за респект и клуб кој влева страв кај противниците.
Не мора за се да се хејта.

Вест Хем е финалето за нас, и многу ме плаши мене пошто имаат за што да играат.

Палас после пласманот во финале шанса нема со нас 3 дена пред финалето да извадат силен состав.

Back
На врв Bottom