Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj znae li koga ke bidat pusteni karti za Odyssey vo cineplex? Idealno bi sakal da go gledam vo one salonica na IMAX posto kaj nas nemaat aber a tamu stavija dual laser pred nekoj mesec, ali ako ima nekoj bilo kakva informacija bi bil blagodaren.
Istoto i za Dune 3 ama ajde toj tek u dekemvri e :D

И после некој ќе каже Сидни Свини не знаела да глуми. Види ја бе како глуми… The greatest actress of today… :love:

Screen-Shot-2026-04-19-at-7.02.43-PM19f715b4a7f5c10f.png

1. Местото веќе одамна не ти е на интернет, особено не тука.
2. Ова е поврзано со нешто што одамна помина и воопшто не е ни актуелно сега, сите го заборавија.
3. Ако го пишал актер на Твитер, не значи дека е поврзано со „Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија“.
4. Глупав политички неинтересен пост со поминат рок.
5. TL;DR - GTFO

1. Местото веќе одамна не ти е на интернет, особено не тука.
2. Ова е поврзано со нешто што одамна помина и воопшто не е ни актуелно сега, сите го заборавија.
3. Ако го пишал актер на Твитер, не значи дека е поврзано со „Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија“.
4. Глупав политички неинтересен пост со поминат рок.
5. TL;DR - GTFO
аман, жали се на редакција
пријави пост
не ми досаѓај мене

Не сакав да пишувам ама посилно беше од мене :)
Мислам дека за личност како Мајкл Џексон требало да направат еден филм па макар и да е 10 саати. Вака, со гледани два часа и да пиши на крај само "продолжува" ми е чист комерцијализам без да биди филмот посветен на личноста туку само да се сака да се искористи неговиот лик и дело да се направат пари. Филмот е супер но правење делови од таква кариера воопшто не ми се допаѓа.

Back
На врв Bottom