ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_7358.jpeg

IMG_7357.jpeg

Фк Брегалница - фк слога виница (25.04.26)
Нова песна дел инсерт од утакмицата:

abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere na betonçe
Официјален фото извештај од Комити сеуште нема. Поентата да ја сфатеше немаше да трескаш зелени дека е само шарено позади.

abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere e zbir na prethodni koreografii sošieno vo edno so slika i natpis koj što stoi
Ne znam što ne e jasno, pokrivnoto zname i transot e zbir od predhodnite koreografii sošieno vo edno so slikata i tekstot odozgora... Super idea i realizacija na ekipa Koreo, na interesen način da se prezentira celiot nivni trud i kretivnost vo prethodnite sezoni.

Počivaj vo mir Deni...

Нека почива во мир, жално!

Не е прашање на место, но веќе покојниот ми изгледа на дечко на околу мои години (25-30), па сакам да прашам дали причината е некоја подмолна болест или ненадејно опокојување?

Ah be Denko dusha ni iskina....
Najgolemata legenda vo navivackiot svet, bukvalno ziveese za navivanje, za Vardar i Makedonija !!
uste ne mi se veruva....
POCIVAJ VO MIR BRATKO!
Sledna utakmica, vo stilot na Deni, kako sto najmnogu sakase, SITE VO CRNO
Нека почива у мир.

Ах бе Дени,златно дете. Ми беше комшија и ќе ми се јавеше и прво нешто што ќе ме прашаше.. Брат што мислиш утре ќе бидеме 1000 и муабети со саат за фудбалски теми.
Многу жално не ми се верува
Почивај во мир Дени

Страшна бројка на Чкембоси во Јане на кошарка. Мак Тифо бр1
Да не иде темата во лош правец нема потреба од вакви коментари,кошарка навиваат плејоф само,ова моментално е разигрување,имаат кажано не се фокусирани на тој спорт како фудбал, ракомет.

Back
На врв Bottom