Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување

Јас ги имам за трчање, екстра е 10ката на Хока клифтон многу удобна патика единствено за нагли вртења при трчање ми е некако за нијанса понестабилна. Барем во споредба со оние модели на асикс што ги имам носено предходно

Абибас.Имам едни нови на попуст ги земав.Целите се светло сини, мислам имаа и малце потемна нијанса на сина боја.

Јас ко манијак за патики во секој момент имам по околу 15 пара плус, минус, низ дома и секое купување на нови им се темни. :ROFLMAO:
Ако правиме муабет за патики за пешачење и тренинг, јас сум закачен во Asics и Mizuno веќе околу 12 години, имам по 2-3 пара Asics и едни Mizuno, пред некоја година зедов и едни Asics и за на фармерки. За на фармерка, панталони имам од повеќе брендови, Лакосте, Армани, Рибок, Дискверд., Балдесарини, Бос...

• Љубов
Reactions: wot
@zee German дали adidas Adizero Evo SL 'Silver Metallic' се убави патики според тебе? :)
Како и да е, си ги купив од JD Sports во Пиреја. Полесна патика немам носено во животот, мислам дека се полесни и од старки, треба да проверам кога ќе се вратам дома :) Од утре натаму ќе почнам да ги користам па ќе пишам рецензија ако не ме мрзи :)

1589461_01.jpg.jpeg
Со здравје да се служат. Од форуми за трчање негативни коментари читам за овој модел како после 300-400км истрчани се појавуваат некакви проблеми, а не се премногу ефтини.

Со здравје да се служат. Од форуми за трчање негативни коментари читам за овој модел како после 300-400км истрчани се појавуваат некакви проблеми, а не се премногу ефтини.
Уште ги немам трчано. На бродов имаме само траки што јас ги избегнувам. За пешачење низ портови ми се одлични иако ми требаше малку време да се навикнам на нив.

Back
На врв Bottom