Имав едно другарче, го снема едно месец дена. Се загриживме што се деси. И одненадеш се појавува пак и вика, аа во Виена бев. Спиев по хостели, се шетав низ градот, барав работа но никој не ми понуди ништо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кажи некое место.Товари ранецот, избери дестинација, купи си карта и и букирај хостел!
Од сам нема поарно!
Мене пола патувањата ми се сам, супер е!
Барселона, ако веќе само овие три ти се опција. Рим не сум била додуша и не можам да кажам ништо за него ама Берлин избегнувај го за сама поготово.Кажи некое место.
Гледам Барселона, Берлин, Рим.
Овие ми се онака топ 3 кај што би идела било кој период од годината.Барселона, ако веќе само овие три ти се опција. Рим не сум била додуша и не можам да кажам ништо за него ама Берлин избегнувај го за сама поготово.
Мене не ми се допадна ни како град, таму гол да шеташ на сред бел ден е нормално, наркомани и лудаци на секој чекор.
Ама се е до ствар на вкус, Берлин е голем град и сваштарија има, ноќе поготово, е сега ако љубиш да живееш таков живот, журки, електронска музика, хај живот тогаш океј.
Тоскана.Овие ми се онака топ 3 кај што би идела било кој период од годината.
Барселона сум била 2 пати лабава сум некако и за сама.
Рим бев ама не видов многу затоа сакам пак. Берлин не сум била. И би сакала да го видам. Само не ми е фората за журки ова она. Ама еве и од друг чоек за Берлин чув ,,не сама”
Кажи некое место.
И Рим и Барселона не се поарни. Разгледај видеа на интернет со скамери на тоа шеталиштето во Барселоа а џандари само у полициска станица.Барселона, ако веќе само овие три ти се опција. Рим не сум била додуша и не можам да кажам ништо за него ама Берлин избегнувај го за сама поготово.
Мене не ми се допадна ни како град, таму гол да шеташ на сред бел ден е нормално, наркомани и лудаци на секој чекор.
Ама се е до ствар на вкус, Берлин е голем град и сваштарија има, ноќе поготово, е сега ако љубиш да живееш таков живот, журки, електронска музика, хај живот тогаш океј.
Јас кога би патувала сама, не би одбрала да престојувам у хостел.Товари ранецот, избери дестинација, купи си карта и и букирај хостел!
Од сам нема поарно!
Мене пола патувањата ми се сам, супер е!
Зависи од табиетот и што сакаш!Јас кога би патувала сама, не би одбрала да престојувам у хостел.

Нема врска она со Берлин, терај си кејфот! Што Рим или Барселона да не се поарни!Овие ми се онака топ 3 кај што би идела било кој период од годината.
Барселона сум била 2 пати лабава сум некако и за сама.
Рим бев ама не видов многу затоа сакам пак. Берлин не сум била. И би сакала да го видам. Само не ми е фората за журки ова она. Ама еве и од друг чоек за Берлин чув ,,не сама”
Допирна точка немаат Барселона со Рим, не гледам такви видеа оти повеќето се глупости чисти, бев лично ја посетив. Полиција има буквално на секое ќоше.И Рим и Барселона не се поарни. Разгледај видеа на интернет со скамери на тоа шеталиштето во Барселоа а џандари само у полициска станица.
Рим исто околу амфитеатарот е направен бегалски камп. И за ова има виде на интернетов.
Различни генерации сме. Јас ниеден од трите не би избрал. Барселона и Рим шузнам. Берлин дење е Ок, за ноќе не знам, дечкиве со мене што беа, се помочаа од пиво, се фалеа супер си прошле! Ок, имаа колега водич таму.Кажи некое место.
клобасиии. Само во Виена не најдов нешто специфик, ама па од архитектура и знаменитости ќе компензираш!Шо знам, и да и не. Прв пат кога бевме во Мадрид бевме сместени во хостел првите два дена, ама хостел хостел, предобро уреден, имавме заеднички тоалети ама бројни беа и премногу чисти.Јас кога би патувала сама, не би одбрала да престојувам у хостел.

Ако сакаш да одмориш тогаш само планина или село на неколку дена.Сакам да идам негде сама да се одморам.
Дали сте биле преку агенција наша, или сами си организиравте?