Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Официјално се знај кој се новите спонзори?
Ништо нема официјално со ова управа.
Немат прес одржано 5 години. Последно пред одржаја пред да играт Ф4 во сеха пред 4-5 години. Од тогаш па наваму, се е сведено на фб објави.

Јас пак ќе кажам ако веќе не земаме тренерска величина и се задоволваме со Николиќи, Ичичи и Бечичи, тогаш да го земиме ЛАЗАРОВ да проработи Битолскио инает! и како порано со "послаби" на хартија играчи али добар тернер (ко на времето Маковеј) со "од ништо нешто" и сала шо диши и дава ветер на нашите играчи а со то и гинење на играчите за нас да се створи потребната хемија и пак да пејме имате пари немате срце п...и сте прави!
Дајте ЛУЃЕ ВРАТЕТЕ НИ ЈА МАГИЈАТА ПАК КО НА ВРЕМЕТО, нека се биде 2 али на дербито да се тресат тие а не тука шанкуриња да ни играт....
То е појако од колку стерилен ладен тим без енергија и немање мотив за вистински фајт!
Зелено белиот дрес не му доликува на секој платеник да го носи, треба да го заслужи и дресот и парите со лојалност, борбеност и мотив за победа на Пелистер на Битола!
Се друго ќе биди пропало!

Пробајте со дечко ти Мане како тренер и во РК…
Киро е Мане во Ракометот, туку прва титула после 3 години, и милион народ со се околните села и пак празна сала... а уствари чекате Пелистер да гостува, па да се наполни сала и да славите титула, оти со Алкалоид трттт.
Автоматски споено мислење:

Јас пак ќе кажам ако веќе не земаме тренерска величина и се задоволваме со Николиќи, Ичичи и Бечичи, тогаш да го земиме ЛАЗАРОВ да проработи Битолскио инает! и како порано со "послаби" на хартија играчи али добар тернер (ко на времето Маковеј) со "од ништо нешто" и сала шо диши и дава ветер на нашите играчи а со то и гинење на играчите за нас да се створи потребната хемија и пак да пејме имате пари немате срце п...и сте прави!
Дајте ЛУЃЕ ВРАТЕТЕ НИ ЈА МАГИЈАТА ПАК КО НА ВРЕМЕТО, нека се биде 2 али на дербито да се тресат тие а не тука шанкуриња да ни играт....
То е појако од колку стерилен ладен тим без енергија и немање мотив за вистински фајт!
Зелено белиот дрес не му доликува на секој платеник да го носи, треба да го заслужи и дресот и парите со лојалност, борбеност и мотив за победа на Пелистер на Битола!
Од сите спомнати, сигурен сум дека Лазаров разбира најмногу од сите, глата ја клавам.

epa togas ne e nesto vo red so cel grad i tie po socijalnite mrezi eve ti edna kratka statistika so uspeav da najdam
vo mkd ligata said ima 30.4% uspesnos a nikuco primer 32.4%
vo ls ima said 25% nikuco ima 22% nez kaj vide i kako procni deka ima 2 odbrani cela sezona ama ajde
a za amaterski potezi i ego jas zborav ovde uste pred da dojdis ti na forumo ama me praea hejter oti zboram protiv upravata mene drugar ne me interesira ni upravata ni mkd igraci ni spanski treneri mene prioritet mi e i ke mi bidi pelister pozdrav i ubav den
Абе остај жити све одбраната швајцарско сирење ,голманите не дека се Омејер ама со добра одбрана и те како се ОК

На цел град му се одмили ракометот, по муабетите нема да сме ние 3% појаки не па поќе. Де Ла Бретче ги паднал лекарските во Вардар требало таму да оди.

Се дури е Ѕвонко таму не гледаме ни 1 правилен потег не па поќе, Раул ко дошол се чудел како е Ѕвонко спортски директор незнаел мејл да пушти. Не вреди да се коментира џабе се нервираме тука и пишиме.

Многу брзо забораваме, кој ни вадеше утакмици ко се влечкаја другите по терен. Мора да биди приоритет Фитиљо да остани, друг никој нема да се толчи за клубо како битолско дете шо можи. Криза е да, несогласувања со тренер, можно е, ама ако имаше мадиња можеше Аљушо да го седни на клупа па ќе излезеа гомната на површина, посекако сезоната онде јабана. Богдан, Хекбер крилото, Хосни ОДМА АУТ, не можи бе Хосни со цигарата да го гледам, ко на времето Кукоски ко излегваше од тренинг за да запали една зад сала, Богдан одамна не му се игра ракомет ниту му се тренира, стомако колку на Лембо тренеро му е, Хекбер исто, едно од најслабите скапи засилвања, шо ни 5% не ги оправда очекувањата, кондиција 0, 15та минута изваен му е јазико до папок, а за КРИЛО зборваме. Иранецо е страшен голман бе луѓе,шо зборвате јас незнам, нема шанси да се најди подобар од него, шо би му бил резерва на 41 годишен домашен голман(секоја чест за Никучо, нема збор). Подобри времиња(се надевам) идат, ке влези појќе кеш, Охрид кај е да е ке му прекипи на Охриѓани, ке му се кренат на Пецако, леб немат да јадат тој ракомет му финансира. Ако останат со куро в раце ова сезона, мн брзо ке има реакции и то оштри, сега се летнати в облаци.

Пошто никој нигде не пиши, а најмалце клубот да соопшти, Фитилот е 3 месеци повреден, со документ, негова била желбата да игра и да поможи, чисто инфо за оние кои го плукаат, иако според мене повреден нема шо да игра, кој сака нека е и каква сака нека му е желбата и крај. Сепак, еве чисто да се знај, пошто НИКОЈ НИГДЕ НЕ КАЖВА !

Пошто никој нигде не пиши, а најмалце клубот да соопшти, Фитилот е 3 месеци повреден, со документ, негова била желбата да игра и да поможи, чисто инфо за оние кои го плукаат, иако според мене повреден нема шо да игра, кој сака нека е и каква сака нека му е желбата и крај. Сепак, еве чисто да се знај, пошто НИКОЈ НИГДЕ НЕ КАЖВА !
Исто за температура ко имаше играше вистина ја претраа со тоа ќутењето никој ништо официјално не знај и после сите кој како ќе стигни плука а не ја знај вистината оти се затцорен клуб без никакви информации само тоа шо не треба излегва во јавност и играчите од пред нос му ги земаат а Фитиљот ваков таков поарен нема да најдат сигурно само тој и никучот се погодени засилувања последните три години

Епа тој сам е крив ако е така и е повреден и игра . Посебно што игра за репрезентацијата за ЕХВ недела .
Така да како и да е летната е ова сезона , сега најдобра е комбинација ако останува Фитиљот е со новиот тренер да се има ред и да има поддршка посебно од него макар и цела утакмица ако не му оди седи на клупа .

Други кандидати се Патрик Лемос од Татабања и бразилски репрезентативец, и друга опција е Ивано Павловиќ, Ивано би дошол единствено ако Николиќ е тренер, а како шо се збора 80% е завршена работата, следните 3 години би требало тој да биди на клупата

И Сергеи Иванов на десен бек од Партизан, да го комплетира триото
Пак од ракав исфрлаш дезинформации. Иванов продолжи договор со Партизан пред 10 дена.

Kiro spored mene e treneriste i bi naprail dobra ekipa, ama mislam deka nema da funkcionira vo Bitola zosto ima "pogolemi" ekspreti od nego na tribina posebno vo prvite redoj so ke mu dovikuvaat taktiki, odbrani 5-1, 6-0..a to posebno posle prviot neuspeh ili los rezultat A site go znajme deka malku si e taka "egoisticen" ...

Киро и Стерјеви, то не оди едно со друго.
Нема ни 1% можност за таквс опција дури клубот го водат овие.
Немат визија, немат план, уште помалце имат капацитет да спроведат сериозен проект.
Николич да го донесат е добра опција ама ајде да видиме.
Играчи битно си носат тие, за тренер ќе видиме крајот на Јуни.

Киро е Мане во Ракометот, туку прва титула после 3 години, и милион народ со се околните села и пак празна сала... а уствари чекате Пелистер да гостува, па да се наполни сала и да славите титула, оти со Алкалоид трттт.
Автоматски споено мислење:

Од сите спомнати, сигурен сум дека Лазаров разбира најмногу од сите, глата ја клавам.

И пак повеќе него вие на вашата прослава од "40 години".

До вчера плукаше по Лазаров, сега најмногу разбирал :icon_lol:

Back
На врв Bottom