Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
prav si bratu samo dvata od dvojkata golmanite neka gi preflrat iraneco na kloci ke ni gi koci toj mkd igraci so 2 odbrani :facepalm: i normalno emko da se vrati pod hitno
i poleka malce ne mora na slia mnogu
i resi se sega na derbi ili cela sezona ima 2 odbrani ?
Цела сезона бе другар. Просек се зема од цела сезона.
Не одам на сила, ссмо прашвам... Оти не сум само јас, прашва цел град глеаш по социјални мрежи врие.
Му прекипи на луѓето да гледат аматерски потези 6 години со ред.
Дај нека ги прележат детските болести еднаш и да почниме на сериозен клуб да личиме.

Се е супер али тренер мора од појак калибар...Без то ништо...Нека дадат појќе пари за тренер ако треба, па не мора толку играчи трупање за почеток, од колку како досега трупај играчи без везе шо не се користат, џабе фрлени парите....
Па тешки да се разработи тренеро како треба според НЕГОВИТЕ потреби ќе се носат ако треба плус играчи.....100 пати истово години се вергла и никако да се смени нешто.
Само тренер со докажани резултати и реноме можи да заврши работа, да го поштоват играчите и слушат...Се друго ќе е џабе.

Цела сезона бе другар. Просек се зема од цела сезона.
Не одам на сила, ссмо прашвам... Оти не сум само јас, прашва цел град глеаш по социјални мрежи врие.
Му прекипи на луѓето да гледат аматерски потези 6 години со ред.
Дај нека ги прележат детските болести еднаш и да почниме на сериозен клуб да личиме.
epa togas ne e nesto vo red so cel grad i tie po socijalnite mrezi eve ti edna kratka statistika so uspeav da najdam
vo mkd ligata said ima 30.4% uspesnos a nikuco primer 32.4%
vo ls ima said 25% nikuco ima 22% nez kaj vide i kako procni deka ima 2 odbrani cela sezona ama ajde
a za amaterski potezi i ego jas zborav ovde uste pred da dojdis ti na forumo ama me praea hejter oti zboram protiv upravata mene drugar ne me interesira ni upravata ni mkd igraci ni spanski treneri mene prioritet mi e i ke mi bidi pelister pozdrav i ubav den

Attachments

• IMG_5940.jpeg
    IMG_5940.jpeg
    214,9 KB · Прегледи: 46
  • IMG_5939.jpeg
    IMG_5939.jpeg
    214,7 KB · Прегледи: 45
  • IMG_5938.jpeg
    IMG_5938.jpeg
    62 KB · Прегледи: 46
Znajs so e najloso toj Alekot najlos, pak e tri pati podobar od drugite kondiconi treneri vo fudbalot I kosarkata.
Za upravata nema so da zborame selo gori a baba se cesla.Prvo krijat nekolku dena za ostavkata a kjepecot se slika I bara lajkovi na Facebook :tapp: uste da se proba za trener kako Samsonenko.
Клубот по фејсбук се води веќе години. И гледам тука на неколкупати ми се бришат коментари (исто ко на фејсбук), да не се најдат увреџени управата. Ако, продолжете да му ладите мадињата, само напред и ова ви е премија нека мочат по вас.

Како сакате речете но Михајло е поим за нашите од ништо прај нешто а кај нас само оправдувања и грешни потези прва сезона кога има конкуренција излегоа на виделина сите глупости па еве михата го објавил и тој французинот си прај курташак како ги местеше и со тие соопштенијата пред две години сега со играчите и сега кој сака се кладиме дека нема да му биди последен овај ако рака објави михајло си игра мајтап цело време со нашите а тие со крстот на чело сакаат со сите да бидат другари со друго зборови дури е михајло во 1961 тешко ќе биди а ние до тогаш ќе се учиме да водиме клуб убо шо го здраджаа Никучот но прво тренер се зема тој да си бира а не вака Бојан да одбира или Шундо уствари кој бира играчи кај нас се знај сигирно Ламбо не барем Фитиљот да одбира ако не друго исто и за тренер му се смеевме на Охрид ама србинот прво ги зеде сите по ги сакаше после потпиша кај нив на сигирно иако и тој цело време бара само оправдување повреди глупости а се му донесоа шо сакаше само кај нас шо да прат мора да бираат салам играчи еве 1961 со тој малус напраја разлика ќе мора да го одврзат ќесето ко не можат да најдат нешто или тренер да бира но тоа не значи сам за се да одлучува како во фудбалот шо му дадоја одврзани раце на Милан не се мешала управата после да ни чади глата пример со тој средниот од Партизан нејсе сега нека го потпишат Фитиљот да бидиме по рает па тренер и тој да земи играчи оти вака не оди работата и пак ќе речам овие пари да се дат во фудбалот можи лесно да се вратат со излез во европа тука само си ги мерат куројте богатите но ќар е за нас публиката о градот друго ништо ни сала не добивме барем да остани еве поминаа фодини ги зедоа парите играчите си заминаа и толку среќа шо зедовме три титули

Тренерот е договорен, само Пелистер треба да си ги исполни обврските и да ги донесе играчите шо тренерот ги бара и потоа да се официјализира договорот
Ај со господ напред

Најверојатно Андрија Николиќ ( зато сакат да го донесат и Ивано Павловиќ ), ако не успеат со него да се договорат имало уште 2 други опции а засега се непознати

Абе не туку си прајте бајрам со умо не се палете на глупости, ко да не знајте со кој аматери си имаме работа. Исто ко лани мајот шо беше договорен топ тренер и голман, за на крај на ден пред припреми да се носи тренер од тим шо испадна втора лига и избеглицата набркан од Партизан.

Абе не туку си прајте бајрам со умо не се палете на глупости, ко да не знајте со кој аматери си имаме работа. Исто ко лани мајот шо беше договорен топ тренер и голман, за на крај на ден пред припреми да се носи тренер од тим шо испадна втора лига и избеглицата набркан од Партизан.
Динар, Дејвис...
Можи му има дојдено умо за годинава

Кажав поназад и ќе кажам пак, капитенот ќе си оди само ако му стигни понуда од: Кил, Магдебург, Фуксе, Барселона, Веспрем во спротива НЕМА. Хосни, Богдан, Манасков пријатно. Според мене најпрво тренер па играчи. Тамше ми е секогаш избор број 1, ама ако освој со Требње тешка работа, макар шо ЈАС да сум би платил и оштета. Иначе кој и да дојди со се цел СТРУЧЕН ШТАБ, само Алекот да остани, друго се А У Т, само така сериозно можи да биди, во спротива еве вака на 3 месеци тренери...

И амбиции на клубот не се кажват со интервјуа, статуси итн. земаш квалитетни: среден, десен бек, десно крило и го продолжваш капитенот, не треба статии и басни.

Белистојановски ќе биди промовиран во Прва екипа.
Пробајте со дечко ти Мане како тренер и во РК…

Динар, Дејвис...
Можи му има дојдено умо за годинава
Како не му имало, ко да не ги знајме 6 години се тука од година во година само поголеми глупости прат, ене ги по последните потези многу му има дојдено. Ако е точно дека Пелистерка ќе дават поголема сума на пари можи ќе куртулиме конечно од вообразените ќе ги спашкат од менаџмент.

Како не му имало, ко да не ги знајме 6 години се тука од година во година само поголеми глупости прат, ене ги по последните потези многу му има дојдено. Ако е точно дека Пелистерка ќе дават поголема сума на пари можи ќе куртулиме конечно од вообразените ќе ги спашкат од менаџмент.
Официјално се знај кој се новите спонзори?

Пробајте со дечко ти Мане како тренер и во РК…
За Тамше е гледам или за Киро факт е дека ни фали тренер туку вие по денес прослава сте имале во полупразна сала сите дремите на кајгана а не всала пак ќе мора со амбургери и пиво да ве кани михајло друго чаре нема за вас :pos:

Back
На врв Bottom