Фан клуб - РК Вардар

Screenshot_20260423_152602_Instagram.jpg

Еве го Французинот , овој кога ке ја види атмосферата во Јане незнам кој ке може да го сопре ..

Браво за трансферов , плус и оштета платена..

Како шо можи и Малус.
Изгледа Чупко готви ран н ган постава Малус - Фадуил - Абделхак, нормално со Мечка на линија.
Во подкастот на Екипа, на некој начин најави таква игра, кога ја критикуваше спората игра на Загреб која не минува веќе во ЛШ.
Во секој случај ако мисли дека за 40% сме појаки во напад, јас пак ќе констатирам дека слободно за 20% сме послаби во одбрана со заминувањето на Димче.
Играат добра одбрана и Љевар и Фадуил, и Абделхак. Ја мислам нема да има проблем. Само нека се уиграат добро. Мислам дека Мечка додатно ќе експлодира поред Фадуил, а потајно се надевам и дека може ќе влијае на подобро и на Митровиќ , иако за него ќе треба и психолог.

Играат добра одбрана и Љевар и Фадуил, и Абделхак. Ја мислам нема да има проблем. Само нека се уиграат добро. Мислам дека Мечка додатно ќе експлодира поред Фадуил, а потајно се надевам и дека може ќе влијае на подобро и на Митровиќ , иако за него ќе треба и психолог.
За него психијатар треба. :D

Како шо можи и Малус.
Изгледа Чупко готви ран н ган постава Малус - Фадуил - Абделхак, нормално со Мечка на линија.
Во подкастот на Екипа, на некој начин најави таква игра, кога ја критикуваше спората игра на Загреб која не минува веќе во ЛШ.
Bas taka. Za Malus i nema da bide novitet da igra kako lev bek. Na taa pozicija i ja ima pocnato karierata vo Celje. Go gledame i sezonava kako zavrsuva mnogu akcii od taa pozicija. Da Silva od druga strana prirodna pozicija mu e centar a vidovme deka moze da pokrie na bilo koja bekovska pozicija. Najverojatno ke gi rotira Ljevar, Malus, Faduil i Da Silva na tie dve pozicii. Cupko e majstor za toa. Taka da nema da e kao sezonava Malus so 110% sekoja utakmica zatoa sto sega ke ima pomos koj da pokrie ako sedne na klupa.

da silva se pokaza odlicen i mislam deka ke napreduva slednata sezona so igracite sto se nosat. ke bide i od nego alka vo timot za LS.

so mitrovic treba da se raboti. cupko ako mu posveti poveke vreme i od nego uspee da napravi igrac za rotacija sme na konj.

Срамота бе, на натпревар во кој треба да запечатиме титула, типов е и Сегедин да потпишува договор. Кај играме без десен бек , на натпреваров играме и без лев, као на лагер да имаме пет квалитетни леви бекови.
Автоматски споено мислење:

Многу несериозен потег од наша страна.

Срамота бе, на натпревар во кој треба да запечатиме титула, типов е и Сегедин да потпишува договор. Кај играме без десен бек , на натпреваров играме и без лев, као на лагер да имаме пет квалитетни леви бекови.
Valjda e dogovor pa go pustile..

Не е во Сегедин, тоа е снимено за време на репрезентативната пауза, никој не е луд да го пушти сред сезона пред утакмици да иде на потпис…Болен е, го пропушти мечов поради висока температура нема потреба да се ризикува…

Не е во Сегедин, тоа е снимено за време на репрезентативната пауза, никој не е луд да го пушти сред сезона пред утакмици да иде на потпис…Болен е, го пропушти мечов поради висока температура нема потреба да се ризикува…
Одличен ростер ќе имаме наредна сезона, благодариме на секое инфо околу засилувањата овој период ⚫

Back
На врв Bottom