Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играат добра одбрана и Љевар и Фадуил, и Абделхак. Ја мислам нема да има проблем. Само нека се уиграат добро. Мислам дека Мечка додатно ќе експлодира поред Фадуил, а потајно се надевам и дека може ќе влијае на подобро и на Митровиќ , иако за него ќе треба и психолог.Како шо можи и Малус.
Изгледа Чупко готви ран н ган постава Малус - Фадуил - Абделхак, нормално со Мечка на линија.
Во подкастот на Екипа, на некој начин најави таква игра, кога ја критикуваше спората игра на Загреб која не минува веќе во ЛШ.
Во секој случај ако мисли дека за 40% сме појаки во напад, јас пак ќе констатирам дека слободно за 20% сме послаби во одбрана со заминувањето на Димче.
За него психијатар треба.Играат добра одбрана и Љевар и Фадуил, и Абделхак. Ја мислам нема да има проблем. Само нека се уиграат добро. Мислам дека Мечка додатно ќе експлодира поред Фадуил, а потајно се надевам и дека може ќе влијае на подобро и на Митровиќ , иако за него ќе треба и психолог.

Bas taka. Za Malus i nema da bide novitet da igra kako lev bek. Na taa pozicija i ja ima pocnato karierata vo Celje. Go gledame i sezonava kako zavrsuva mnogu akcii od taa pozicija. Da Silva od druga strana prirodna pozicija mu e centar a vidovme deka moze da pokrie na bilo koja bekovska pozicija. Najverojatno ke gi rotira Ljevar, Malus, Faduil i Da Silva na tie dve pozicii. Cupko e majstor za toa. Taka da nema da e kao sezonava Malus so 110% sekoja utakmica zatoa sto sega ke ima pomos koj da pokrie ako sedne na klupa.Како шо можи и Малус.
Изгледа Чупко готви ран н ган постава Малус - Фадуил - Абделхак, нормално со Мечка на линија.
Во подкастот на Екипа, на некој начин најави таква игра, кога ја критикуваше спората игра на Загреб која не минува веќе во ЛШ.
Во Сегед еИнфо некое зошто денес не игра Хориха?
У Сегедин е на потписИнфо некое зошто денес не игра Хориха?
Valjda e dogovor pa go pustile..Срамота бе, на натпревар во кој треба да запечатиме титула, типов е и Сегедин да потпишува договор. Кај играме без десен бек , на натпреваров играме и без лев, као на лагер да имаме пет квалитетни леви бекови.
Многу боље изгледаат кога црвената доминира наместо црнатаМногу добри ретро дресовите, ќе се продаваат ?
Одличен ростер ќе имаме наредна сезона, благодариме на секое инфо околу засилувањата овој период ⚫Не е во Сегедин, тоа е снимено за време на репрезентативната пауза, никој не е луд да го пушти сред сезона пред утакмици да иде на потпис…Болен е, го пропушти мечов поради висока температура нема потреба да се ризикува…