Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 4.825
Барем не смрди, корне на километар ко на жена ти. Природни мириси беТвојата дека позлатена глеам се утепа од користење.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем не смрди, корне на километар ко на жена ти. Природни мириси беТвојата дека позлатена глеам се утепа од користење.

Чувај си ја за успомен и дуго сечањеБарем не смрди, корне на километар ко на жена ти. Природни мириси бе![]()
Оф леле, ја колку сум ја користела мојава ти немаш толку километража на фиќото твое од 75 годинаЧувај си ја за успомен и дуго сечање![]()
или мислиш девица влегов во браков? како таа твојата немиената Затоа сега сакаш домаќинка да бидиш?Оф леле, ја колку сум ја користела мојава ти немаш толку километража на фиќото твое од 75 годинаили мислиш девица влегов во браков? како таа твојата немиената
![]()
Оф леле, ја колку сум ја користела мојава ти немаш толку километража на фиќото твое од 75 годинаили мислиш девица влегов во браков? како таа твојата немиената
![]()
)) Ленче Саух, кој не ја знае ехеее, прва пушка у Бардовци!Да не си во кожата на вегетаријанец моментално!Na koj mu tekna prv za maruli da spomni, da mi e da znam
Eksik i maruli i se, nikogas poke marula so isti oci nema da gledam![]()

Ете гледаш и самата си знаеш, којзнае колку си исплашила така апансас навечер што им излагаш. За фуфкање е работата.Се премисли, ти фуфка а.
И да знаеш дека е така, ја колку ќеифи сум си изнатерала, ти толку влакна на засмрдената марула од жена ти немаш изброено. Најозбилно ти велам.Не ја, цела ексју да се собереме со фичовци и југовци немаме километри колку тебе)) Ленче Саух, кој не ја знае ехеее, прва пушка у Бардовци!

ПедерчеЕте гледаш и самата си знаеш, којзнае колку си исплашила така апансас навечер што им излагаш. За фуфкање е работата.
Да се разбереме, со оглед на тоа што личиш на камионџија пред пензија, незнам дали одбивањето или прифаќањето би било достојно за зборот педерче.Педерче
Mozi naviknat e na zastoeno, bajato , taka da visat bezivotno listojteИ да знаеш дека е така, ја колку ќеифи сум си изнатерала, ти толку влакна на засмрдената марула од жена ти немаш изброено. Најозбилно ти велам.
@мкд владе
Повеќе личат на вака нешто
Прегледај го приврзокот 475634

И ти си ми бил некој ебач јак, пази да не скршиш нокте сега дур куцкаш на мобилен, после пак ќе треба на маникир да одиш дупли трошокДа се разбереме, со оглед на тоа што личиш на камионџија пред пензија, незнам дали одбивањето или прифаќањето би било достојно за зборот педерче.