Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Доста и среќа не служеше не е баш дека ништо бе изиграа.
Ако гледаш статистика, да, не послужила среќа. Стативи, пречки!
Челзи имаа 3 сериозни шанси за гол, ама не тие пречките, тие беа колку за статистика. Имаа два добри удари и еден карамбол.
Иако ние имавме статистички многу помалку шанси, да беше Мбеумо од почетокот на сезоната, и да не се ушепртља Куња, ќе ги решевме многу порано.
Стерилни беа, имаа посед, ама и репортерот ги отпиша од 70 минута веќе, не па посериозен познавач на играта.

Ако гледаш статистика, да, не послужила среќа. Стативи, пречки!
Челзи имаа 3 сериозни шанси за гол, ама не тие пречките, тие беа колку за статистика. Имаа два добри удари и еден карамбол.
Иако ние имавме статистички многу помалку шанси, да беше Мбеумо од почетокот на сезоната, и да не се ушепртља Куња, ќе ги решевме многу порано.
Стерилни беа, имаа посед, ама и репортерот ги отпиша од 70 минута веќе, не па посериозен познавач на играта.
За тие пречки и стативи зборам, неколку сантима не делеше од тоа да не демолираат.

Пишав уште пред почетокот на утакмицата. Единствениот начин да ни дадат гол беше преку нафрлени, зашто Мазрауи не е доминантен во воздух, а го нема ни Мегваер. Така и стана. Кикс на Мазрауи, за шут на Енцо, и два удари со глава. 90% од времето беа нафрлени топки, очигледно тактика.

Како и да е, ова е феноменален резултат, но перформансот во второ можеше да биде подобар. Премногу брзо враќавме посед на Челси. Посаглам екипа би не казнила за истото, среќа Гарначо и Делап играа за нив.

Ако броевме пречки и стативи и шанси креирани, немаше Аморим да го набркаат пошто по тој стат ние бевме најдобри. Играта на Челзи беше никаква и под такви околности како вчера уште 120 минути немаше гол да дадат. Така да мене ми се допадна победата вчера, дисциплината и мислам дека е тоа начинот да се гради моментум ако е крај на сезоната со поставување повисоко на формацијата имаме концепт за градење страшни резултати. Не беше ова резултат како во минатото дај гол и брани се, кога не отвараа, тука видов некаков план, без паника без брзање освен во некои случаи Бруно со топките ама несмее да се замери. Може би е рано да се каже ама оваа сезона беше на ниво на кое сум доста задоволен, останува да си жалат по пропуштени бодови од мали тимови, поразот од Арсенал дома, серијата во декември, за што реално не беа за се криви играчите, судиите не осакатија доста, едно да ни е јасно такви доминации како во времето на Ферги тешко дека пак ќе се случат, просто ПЛ и судиите тоа нема да ни го дозволат, исто така сфативме дека и пола милијарда да потрошиш не ти е гарант за некаков успех, комбинација од хрд ворк етик и ризонабл прајс е најдоброто сценарио.

Тепаа конкурентите за ЛШ. Оваа победа од вчера сега е уште побитна. Нека гледаат да завршат 3-ти, и Бруно да стане рекордер. Тоа е што е.

Тепаа конкурентите за ЛШ. Оваа победа од вчера сега е уште побитна. Нека гледаат да завршат 3-ти, и Бруно да стане рекордер. Тоа е што е.
Од 5 преостанати ни требаат минимум 6 бода, не е невозможно али како играме што знам.

Максимум 6 требаат, ама сигурно и со помалце ќе се заврши работа.
Со тие две победи или 6 бода и 5ти да завршиме одиме, а мене ич не ми значи дали сум 2ти или 5ти кога немам ништо бенефит освен лига на шампиони.

100% играме ЛШ. Челси игра со ливерпул, а потоа и Астон Вила со ливерпул. Така да, некој 100% ке изгуби бодови.

Ако Вила не се повампири, најверојатно ќе бидеме трети.
Што и не е воопшто лош резултат.

Ако Вила не се повампири, најверојатно ќе бидеме трети.
Што и не е воопшто лош резултат.
Фантастичен! Да ми кажуваше некој ноември- декември дека ќе завршиме вака високо, ќе му се чудев. Аморим се заборави дека воопшто бил во клубов.

Па сите гледат Бруно да го сруши рекордот секоја топка дали треба или нетреба оди преку него да биде асистент,затоа мислам дека и не се замарат за ЛШ бито им е Бруно да биде рекордер.

Па сите гледат Бруно да го сруши рекордот секоја топка дали треба или нетреба оди преку него да биде асистент,затоа мислам дека и не се замарат за ЛШ бито им е Бруно да биде рекордер.
25% повисоки плати ако играат ЛШ. И тоа како се замарат

25% повисоки плати ако играат ЛШ. И тоа како се замарат
Не ме разбра они со едната нога се во ЛШ , 10 бода од Челзи и не е мала разлика,така да полежерно играт и гледат Бруно да го сруши рекордот. На тоа мислев.

Back
На врв Bottom