Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Иралоа и Гласнер можда ќе биде тора подобро, али играчите како што кажа ќе ги фрлат под автобус.Ај сега не биди таков, пак ќе речеш ако го остават Керик. Ко он да ни е главниот проблем. Човече имаме 4 саглам играчи и голман. Еве Челзи со 503 играчи кај е! Ако си правиме умствени гимнастики како они, вој аа не тој, ништо не правиме.
Може да се проба со типови како Ираола, ама него соблекувалната ќе го изеде. Од друга страна Џерманчето не го можам, ни сам не знам зошто![]()
Како му тргна со глупостите за малку и пенал ќе направеше, црвен ќе добиеше ама има плус за провокацијата кога јаспука таа и ова сега шо го гледамАиии....
Тоа да, ама нападот беше комплетен, второто да не креираш ни една шанса за втор гол и да ја затвориш утакмицата, до душа Мбеумо излезе 2 пати во добра позиција и се посра на двете, не знам што се случува со него.
Доста и среќа не служеше не е баш дека ништо бе изиграа.Сам го даде одговорот. Ваков пристап ти дозволува неколку пати да влезиш во мечот во позиција за гол и зависи се дали ќе ја искористиш. Доколку добро си дефанзивно организиран како што бевме ние ти дава поголема шанса за подобар исход иако немаме посед. Контрола на мечот не значи дека мора топката да ја имаш, дефанзивно го контролиравме мечот маестрално.
Челзи џабе го имаше поседот кога ништо конкретно не изигра, ама баш ништо...