UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ми е гајле во какви теории верва се дури гризи на терен и е еден од најдобрите играчи во тимот:love:
Ете за ова зборам. Двојни стандарди. Сега океј е за играчи на омилениот клуб да се понашаат како сакаат, да будат глупи ко овој рамноземјшов, ама не е океј ако е од друг клуб.
Тоа ми беше идеата. Тоа што татко му на Јамал е сељак си стои де. Ама ако Јамал беше играч на Атлетико, дали ќе беа истите коментари? Секако не.

Како тргнал Неимар ќе го стигне и престигне! Озбилно, само да не паѓа у несвест како таа лигавата глумица! Има дечкото штоф, само да не тргне во лигавење!
Не е многу тешко да се стигне фудбалската кариера на Нејмар. Уништен огромен потенцијал.
Добри две сезони со Барса, другото во заборав.
ПСЖ и со него и без него ќе ги освоеа титулите во француско.
Бразил ни Копа Америка нема освоено со него. Најголема суша за Бразил.

Очекувам Јамал да има многу подобра кариера од таа.

Ете за ова зборам. Двојни стандарди. Сега океј е за играчи на омилениот клуб да се понашаат како сакаат, да будат глупи ко овој рамноземјшов, ама не е океј ако е од друг клуб.
Тоа ми беше идеата. Тоа што татко му на Јамал е сељак си стои де. Ама ако Јамал беше играч на Атлетико, дали ќе беа истите коментари? Секако не.
Какви ти се овие глупи споредби ? Јамал има циганско понашање на терен, како можи приватниот живот на Љоренте да ги засега фудбалските фанови и противнички играчи ?
Ако вадиме од приватниот живот на Јамал нема да ти биди добро ич, последно шо ми текнува со џуџињата на роденденската забава, уште не можам да го процесирам тој момент

Луѓе, океј. Имате хејт кон Барса, добро. Но зошто толку хејт и тролање кон Јамал? Детето има 18 години и покажува неверојатни работи. Играч за големи утакмици. Видовме со Интер, видовме и синоќа како играше. Освои Европско на 16 години, и не само што освои туку тој беше предводникот на таа генерација. Тоа што нема со кој да игра во Барса е навистина проблем, ама индивидуално е најдобар во последните години. За годините е најдобриот што се појавил. Не велам дека ќе го достигне Меси(не верувам), Роналдо или Нејмар, но сепак сите гледаме фудбал за уживање, а Јамал го пружи точно тоа.
Еве објаснете, ја ли сум пропуштил нешто или?
Zatoa sto pravi ciganski raboti vo i von teren kako negoviot komrad od taborot od real Vinicius.

Какви ти се овие глупи споредби ? Јамал има циганско понашање на терен, како можи приватниот живот на Љоренте да ги засега фудбалските фанови и противнички играчи ?
Ако вадиме од приватниот живот на Јамал нема да ти биди добро ич, последно шо ми текнува со џуџињата на роденденската забава, уште не можам да го процесирам тој момент
Какво е тоа циганско понашање на терен од Јамал? Што седел на топката?
И како бе може да ги споредувате Јамал и Винисиус :pos:

Какво е тоа циганско понашање на терен од Јамал? Што седел на топката?
И како бе може да ги споредувате Јамал и Винисиус :pos:
Можи дека црни двата :нинџ:
Де бре ти па колку си кладе на душа за Јамал, синкир по дома по пижами ти шета :)

Де бре ти па колку си кладе на душа за Јамал, синкир по дома по пижами ти шета :)
Не бе, си прајме муабет. Како што кажав, не го сфаќам хејтот кон него и затоа барам да ми објасните. 100% сум сигурен дека секој би сакал да игра во неговиот тим.

Допрва ќе дознаваме што се случувало зад кулисите со Ливерпул годинава, бидејќи ова што им се дешава оваа сезона не се објаснува со "тоа е, го прочитаа ќелавото". Има тука нешто далеку од спортскиот аспект.

Атлетико имаа маестрални сезони во ЛШ, ама овој двомеч.. ептен млитаво. Знам дека клишето за секој што игра дефанзивно да е "toa e, ne zasluzija pobeda, imaa sreka" и често тој муабет е ептен дебилен и нема врска со реалноста.
Ама во овој двомеч навистина имаа среќа што Барса сама се победи. Очекував многу посериозен пристап вчера од нив, не знам како вака лошо изиграа вчера... (а беа многу добри против Барса првата утакмица во купот, на пример)

Можда баш ова е сезонава кога ќе им се поклопат коцките, од сите што останаа се надевам ќе изненадат.

Далеку на врвот е бабунот, нема конкуренција неговото циганчење

Od site ke prifatam vakov post osven od fan na Barselona
2004, Ovrebo.

Zasluzeno ve ebava karma so godini da nemozete da zaklucite mec so 11 igraci, togas igravte so 12 zaradi majmunov pa taka da, poleka, rabotite vi se naplakjaat.
I bas mi e milo.
Mislam vidi ne ocekuvam nisto poeke od lik sto uste drobi za nesto od pred 15 godini.
Takvite kako tebe nit prvata ja gledale nit vtorata ama znaes Overbo vaka taka.
Dodeka drugi kradele back to back to back to back. Karma ako trebalo da ima klubovi kako Real i Juve dosea ne ke postoele.
Gledaj gi i dvete Barsa Celzi pa dojdi vrati se da zborime.

Banter da jades okej e. Jaki ste vaka na tastatura a sirotiot samo reels gleda i trese zeleni.
Ali zamisli treses ovde a onaka ni ti neznaes sto si videl. Ajde ke pominat use 50 godini,
Ke ja fakjame topkata so race vo sestnaesetnik i ke piseme karma za Overbo.
Go banirale Kovac poso ne mu dal crven na Kubarsi a toj posle var ispi crven i nie osteteni do nemaj kade. Mislis Kovac nas ni pomagal.

Ti go mocale timceto Mesi i kompanija pa ti zeze supceto vekje 20 godini.

Јамал е циган поради стајлингот со 8 пара наочари заедно со Рафиња, и некои глупи прослави на голови. Татко му е ултра сељак, прав пример на кад се селјо покондури.

Винициус е одвратно исфрустрирано провоцирачко гомно, крал на циганите. Ако сакаш да бидеш циган по понашање мора он да ти удри печат да ти даде дозвола бидејки е на циганскиот трон.

Допрва ќе дознаваме што се случувало зад кулисите со Ливерпул годинава, бидејќи ова што им се дешава оваа сезона не се објаснува со "тоа е, го прочитаа ќелавото". Има тука нешто далеку од спортскиот аспект.

Атлетико имаа маестрални сезони во ЛШ, ама овој двомеч.. ептен млитаво. Знам дека клишето за секој што игра дефанзивно да е "toa e, ne zasluzija pobeda, imaa sreka" и често тој муабет е ептен дебилен и нема врска со реалноста.
Ама во овој двомеч навистина имаа среќа што Барса сама се победи. Очекував многу посериозен пристап вчера од нив, не знам како вака лошо изиграа вчера... (а беа многу добри против Барса првата утакмица во купот, на пример)

Можда баш ова е сезонава кога ќе им се поклопат коцките, од сите што останаа се надевам ќе изненадат.
Можи дека играа без тројца стандардни првотимци во одбраната предводена од најголемиот киксер Ленгле, да не го навидам ни до паркингот на Метрополитано повеќе.

Да се браниш со Ленгле и да одбраниш резултат против оној напаѓачки стил на Барселона е херојски чин, најсериозно, на моменти делуваа како да 10 гола ќе стават.
Под голем притисок беа сите, после толку години шанса за полуфинале и помеѓу најдобрите четири екипи во Европа.

Друго, по три дена играат финале во купот и шанса за трофеј од короната навака и по некоја случајност ако испаднеа синоќа а имаа поволен резултат можеше многу лесно тоа да се одрази и на тој меч и цела сезона у курац да оди во пет дена, такво сценарио лани се случи, кога испаднаа на сите фронта од игра во една недела.

Back
На врв Bottom