ts01 Член од 29 август 2008 Мислења 6.352 Поени од реакции 4.804 Локација prilep вчера во 17:56 #6.586 најубав напиша: Во контакт центарот наскоро рекоа ќе ги вратат Pink каналите Кликни за повеќе... Ke gi vratat, mene mi ponudija zamena za kcn/ bidejki mi beja od pocetok gratis pink so kombo to,
најубав напиша: Во контакт центарот наскоро рекоа ќе ги вратат Pink каналите Кликни за повеќе... Ke gi vratat, mene mi ponudija zamena za kcn/ bidejki mi beja od pocetok gratis pink so kombo to,
M MARCELLO Член од 15 јули 2007 Мислења 17.341 Поени од реакции 9.241 Возраст 35 вчера во 18:13 #6.587 Не знам што толку сте запнале за Pink. Што е тоа интересно за гледање таму? Подобро да ви ја стават пример Una tv. Pink пола канали плаќаш за репризи на емисии од некогаш да гледаш. Не дека оваа што ја спомнав нема репризи ама подобро одбрана програма има од Pink.
Не знам што толку сте запнале за Pink. Што е тоа интересно за гледање таму? Подобро да ви ја стават пример Una tv. Pink пола канали плаќаш за репризи на емисии од некогаш да гледаш. Не дека оваа што ја спомнав нема репризи ама подобро одбрана програма има од Pink.