- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 486
- Поени од реакции
- 874
Јас и така преку лето до 4 сат сабајле не заспивам, вака ќе имам занимација некоја со СП
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро тоа и не е така слаба утакмица, не се утепани тие две репрезентации, ама у секој случај не би се собрал со друштво у 2 саат по полноќ за да ја гледам освен ако не сме ја натовариле јако.Не знам дали е за фалење ама 2014 со друштво ја гледавме Брег на Слонова со Јапан кога играа у 2 сабајле.
Секако дека специјално не бевме собрани, прво игравме фудбал до кој 10 саатот, ја гледавме третата утакмица дента од 10 или 11 саатот и у 1 ипол сабајле решивме да главиме до крај. Иначе само тој ден имаше 4 утакмици у 4 термина.Па добро тоа и не е така слаба утакмица, не се утепани тие две репрезентации, ама у секој случај не би се собрал со друштво у 2 саат по полноќ за да ја гледам освен ако не сме ја натовариле јако.
Уживај, ако ја натовариш за 500 евра уплата ќе те видам дали ќе легнеш да спиеш и да провериш резултат сабајле.А и за клаџа у никој случај нема да седам до 4 сабајле у доба на интернет за проверка на резултати.

Брат...........не си нормален ти ако ова го праиш.Уживај, ако ја натовариш за 500 евра уплата ќе те видам дали ќе легнеш да спиеш и да провериш резултат сабајле.![]()
Не го праам ама си праиме муабет, хипотетички.Брат...........не си нормален ти ако ова го праиш.
Највише што сум уплатил е 200-300 ден затоа што клаџа ми е за заебанции у друштво и на форумов а не за заработка.
Така што може ја сум поненормален од тебе затоа што турско пратам заради фудбалот а не заради клаџа.![]()

јас би ставел во групна фаза за нерешено да се добиваат 0 поени, за да направат поинтересен фудбал и динамичен со многу голови и борба, а не Конго да чува 1-0 резултат со Узбекистан до крај на натпревар или слични глупости.
Ондак што врска имаат поените?Па реално така би се отвориле екипите, никој не би се чувал, бидејќи сега со една победа си у нокаут фаза, односно и најдобри трето пласирани идат понатаму, некои како Брегот на слонова ќе си тепат една а другите ќе ги играт park the bus, чисто да извлечат по некој икс за +1 поен и они се директно у 1/16 без да се замараат. Вака поинтересно ќе е ако за нерешено се добива 0 поен, нема да се ослањаат само на една победа, тоа ми беше целта.
Мислиш само за резултат 0-0, или општо за секое нерешено да не се добиваат поени?Па реално така би се отвориле екипите, никој не би се чувал, бидејќи сега со една победа си у нокаут фаза, односно и најдобри трето пласирани идат понатаму, некои како Брегот на слонова ќе си тепат една а другите ќе ги играт park the bus, чисто да извлечат по некој икс за +1 поен и они се директно у 1/16 без да се замараат. Вака поинтересно ќе е ако за нерешено се добива 0 поен, нема да се ослањаат само на една победа, тоа ми беше целта.
За нерешените резултати јас имам друга идеја и тоа не само за светско туку и за лигашки и европски клупски натпреварувања.Мислиш само за резултат 0-0, или општо за секое нерешено да не се добиваат поени?
Не можеш да ставиш поените да зависат од бројот на голови. Ќе имаш утакмици што во 15-та минута ќе бидат 6-6, и после 75 минути ќе играат како да било 0-0, и ќе имаме конечен резултат 8-7, а 12 од 15 голови биле пуштени на шашма.За нерешените резултати јас имам друга идеја и тоа не само за светско туку и за лигашки и европски клупски натпреварувања.
Победа -3 бода, нерешено -1 бод , пораз -0 бодови, но за секој 3 дадени гола да се добива плус 1 бод.
Така што пораз од 4-3 да се рачуна 1 бод исто ко и нерешено 0-0.
Нерешено 3-3 да носи 2 бода и да не се вреднува многу помалце од победа 1-0.
Доколку ова се воведе одма ќе има поинтересен фудбал особено во долниот дел на табелите и групите и секако нема да може прво палсиран со 30 победи 1-0 да има повеќе поени од второ пласиран со 25 победи со 3+ постигнати голови .