Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Убаво што се игра Диало, им даваме шанси на овие што се под нас да дојдат од ЛШ. :D

ПС доста од Карик дај друго дете.

Значи копија од утакмицата со Евертон кога пробија дно.

Страшно лошо играме, буквално секој напад на Лидс станува критичен по нашиот гол, додека па напред врска немаме и се плеткаме со топка. Тешко ќе биде денеска, да не речам пораз.

Мождби единствена работа од Керик која ми оди на живци е форсирањето на Амад. Две шанси ги посра.

Мождби единствена работа од Керик која ми оди на живци е форсирањето на Амад. Две шанси ги посра.
3 натпревари ми скака на живци.

Веќе видено сценарио, а има пауза овие се враќаат ко никад топка у живот да не виделе. Битно нашиот тренер ги олабави со тренинзи и ги пушта да шетаат. Тотано неспремни ни физички ни психички. Амад Диало со што заслужува да игра никој не знае. Долго веќе е катастрофа. Срединава и одбранава мајко мила, дува од сите страни. А дојде екипа што сака да трча и е физички спремна и јака, тоа е крај за нашиве, се серат у гаќи.

Полека губам надеж и во Јоро никаков напредок нема, никаков притисок врз него еден од кривците за двата гола, покрај катастрофите Мазра, Угарте и Амад

Back
На врв Bottom