А зошто ти толку си се загрижил за Македонија? Глејте си таму вашите маки со левовите и еврата...Прегледај го приврзокот 474621
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто ти толку си се загрижил за Македонија? Глејте си таму вашите маки со левовите и еврата...Прегледај го приврзокот 474621
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена?
Прегледај го приврзокот 474621
Сега со Австрија ќе потпиши, кога ќе дојди ќе ја посети и жена ти.Прегледај го приврзокот 474621
Ма не знам за Мицко, но што ќе правиме ние со вашите идиотски соопштенија следните денови![]()
Сега со Австрија ќе потпиши, кога ќе дојди ќе ја посети и жена ти.

Ќе се префрли кај Клара Добрев.Прегледај го приврзокот 474621
Прегледај го приврзокот 474621
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена
Ќе ја опне Захариева за 2 червени и ќе си легне да спиеПрегледај го приврзокот 474621
Изгледа само тебе те боли за него, прашање е зошто, да не ти личат случајно децата на него, оти има предавано и во софија и во Виена, а мерак имал за бугарки.А jаз па знам за Мицко, ама нема да ти кажам сега. Ќе почекам да минат неколку дена.
Автоматски споено мислење:
Боли ги к... во Австриja за Мицака..
Mene pointetesno mi e ko ke citam koj se svrsvat na toa deka izgubi Orban, i zostoБарем ќе паднат маските сега. Нема веќе препреки за 90 милиарди кеш за Зељо. Нема веќе препреки за одземање на резервите на Русија(Белгија). Полска која си ги бранеше земјоделците нема веќе на Орбан да се вади. Или да се користи исто Орбан како страшилото. Ќе треба да се отпочнат сега преговори со Зељо за стапување во ЕУ.

Петоколонашите како и по обичај.Mene pointetesno mi e ko ke citam koj se svrsvat na toa deka izgubi Orban, i zosto![]()
Тетка Урсула фон ден вад ден Хул почнала да се заминива со поезија...т.е. со дипломатија, па истово може да го каже и за македонските политичари, кои од уста не ја вадат ЕУ...и дека с(м)е на пат кон ЕУ....и дека ЕУ многу ги сака....и така натаму...Ајде сега, дежурните форумски бумери и вистински патриоти да се вежбаат не селска ,,духовитост,, , тресене на зелени и плукање. Да видиме колку можете..
Прегледај го приврзокот 474626