Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Имам еден познаник, кога и да отиде да гледа Милан во живо, немаат победа. Што ксмет ке имаше...

Марота им зема титула на комшиките со неговите керефекии и интриги.
А баш убав состав и игра си имаат :)
Северџаните и заевистите нека си го гледаат нивниот отцепен предавнички клуб, на марота избројани му се денојте, а и на вашиот вештачки клуб.

Северџаните и заевистите нека си го гледаат нивниот отцепен предавнички клуб, на марота избројани му се денојте, а и на вашиот вештачки клуб.
Истото го зборам.
Би додал само дека - само една има вистина,има една Македонија!!! :oeoeoe:
Секогаш само напред со маак конзервативна и родина!!!!
Да живее републиката,смрт или слобода брат Forza ACM!!!

Абе интареши оти му се тргате на Комо ?
Не се договоривме вака.

Не се сеќавам кога последен пат, некој има изиграно вакво полувреме против Интер во Серија А.

И покрај овој гол од никаде за Интер.

Честитајте скудето бе мисири,не бидете пички!

Честитајте скудето бе мисири,не бидете пички!
Na kraj se cestita.. od kaj znaes, moze sea na vrakjanje na avtobusot ke mu se desi Laskarci pa do kraj na sezona so mladinci da igraat...

Ваков мизерен интер ќе освои скудето, срам за сите останати клубови и италјанскиот фудбал.
Prezlest penis primi 25 minuti posle napisanata dnopertiza, realni da bideme. 8 gola primija komo od inter godinava, juve potseti me kako izigraa dvete tekmi ovaa godina protiv niv? Nadigrani do jaja i gosti i doma, kade komo igrase bez paz koj im e alfa i omega u ekipa.

Ваков мизерен интер ќе освои скудето, срам за сите останати клубови и италјанскиот фудбал.
9 гола им дадоа на рома и комо во 2 утакмици од кои едната у гости.
Се преиспитуваш ли некад што ќе пишеш или онака ради реда?

Инт :icon_lol: ер ја осигураа титулата против Рома и Комо, два директни ривала на Јувентус за 4то место

9 гола им дадоа на рома и комо во 2 утакмици од кои едната у гости.
Се преиспитуваш ли некад што ќе пишеш или онака ради реда?

Ама и примил 5 гола во 2 утакмици :smirce:

Back
На врв Bottom